Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатоосьова Система Штор

GLASSWAVE

Багатоосьова Система Штор Багатоосьова система штор GLASSWAVE відкриває двері для більшої гнучкості в проектуванні скляних стін для масового виробництва. Ця нова концепція в шторних стінах заснована на принципі вертикальних муліонів з циліндричними, а не прямокутними профілями. Цей остаточно інноваційний підхід означає, що можна створити конструкції з багатонаправленими з'єднаннями, збільшивши вдесятеро можливі геометричні комбінації у складі скляних стін. GLASSWAVE - це малоповерхова система, призначена для ринку унікальних будівель трьох поверхів або менше (величні зали, демонстраційні зали, атріуми тощо)

Роздрібний Дизайн Інтер’Єру

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Роздрібний Дизайн Інтер’Єру Клієнт шукає креативного дизайну, щоб добре представити бренд. Назва «Гівеометрична» утворена двома словами «вулик» та «геометричний», які просто розповідають про головну концепцію та візуалізують дизайн. Дизайн натхненний продуктом героя марки, електричною варильною плитою у формі соти. Замислені як скупчення стільників, настінні та стельові особливості в акуратній обробці безперешкодно з'єднують і взаємодіють складні геометричні форми. Лінії ніжні та чисті, в результаті чого витончений сучасний вигляд символізує нескінченну фантазію та творчість.

Концепція Корпоративної Архітектури

Pharmacy Gate 4D

Концепція Корпоративної Архітектури Творча концепція заснована на поєднанні матеріальних та нематеріальних компонентів, які разом створюють медіа-платформу. Центральна точка цієї платформи характеризується негабаритною чашею як символом абстрактного келиха алхімії, над яким проектується голографічна діаграма плаваючої нитки ДНК. Ця голограмма ДНК, яка насправді представляє гасло „Обіцянка на життя”, обертається повільно і говорить про легкість життя організму, що не має симптомів. Обертається голограма ДНК представляє не тільки життєвий потік, але і взаємозв'язок між світлом і самим життям.

Календар

Calendar 2014 “Botanical Life”

Календар Ботанічне життя - це календар, що виділяє в одному аркуші прекрасне рослинне життя. Відкрийте аркуш і встановіть на основу, щоб насолодитися різноманітними рослинними спливаючими вікнами. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Карта Повідомлень

Pop-up Message Card “Leaves”

Карта Повідомлень Листя - це листівки із зображеннями спливаючих мотивів листів. Світліші повідомлення виразним штрихом сезонного зеленого. Поставляється в комплекті з чотирьох різних карток з чотирма конвертами. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Брошка

Chiromancy

Брошка Кожна людина унікальна та оригінальна. Це видно навіть на візерунках на наших пальцях. Намальовані лінії та знаки наших рук теж досить оригінально. Крім того, кожна людина має цілий ряд каменів, які за своєю якістю близькі до них або пов’язані з особистими подіями. Всі ці особливості надають мислячому спостерігачеві стільки повчальних та привабливих, що дозволяє створювати персоналізовані прикраси на основі цих ліній та знаків окремих речей. Цей вид орнаменту та прикрас - формує ваш Особистий арт-код