Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Town - це комплект для паперового ремесла з частинами, які можна вільно зібрати в календар. Складайте будівлі в різних формах і насолоджуйтеся створенням свого маленького містечка. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Сучасний Ципао

The Remains

Сучасний Ципао Натхнення - від китайських мощей, "Кераміка" - це найбільше представництво, яке є найпопулярнішим незалежно від королівської та людей. У моєму дослідженні навіть сьогодні основні китайські естетичні стандарти моди та фен-шуй (дизайн інтер’єру та довкілля) не змінюються. Їм подобається проглядати, шарувати і бажати. Я хотів би створити Qipao, щоб наблизити наслідки та особливості кераміки від старої династії до сучасної моди. І провокує людей, які забувають свою культуру та етнічну приналежність кожного разу, коли ми перебуваємо в i-поколінні.

Ресторан

Osaka

Ресторан Розташований у сусіді Ітаїм Бібі (Сан-Паулу, Бразилія), Осака гордо демонструє свою архітектуру, пропонуючи інтимну та затишну атмосферу в різних її просторах. Зовнішня тераса поруч з вулицею - це вхід у зелений та сучасний двір, зв’язок між інтер’єром, зовнішністю та природою. Приватна та витончена естетика матеріалізувалася із використанням природних елементів, таких як дерево, каміння, залізо та текстиль. Система даху Lamella з тьмяним освітленням та решітками з деревини були ретельно вивчені, щоб завершити гармонізуючий дизайн інтер’єру та створити різні атмосфери.

Винотестовий Комплекс

Grapevine House

Винотестовий Комплекс Виноградний дім у вигляді абстрактного винограду, який майже вільно висить на винограднику. Його головний опорний елемент, породжений цифровим сфабрикованим стовпчиком, являє собою шану старовинного кореня виноградної лози. Фронтальний голос перед будинком виноградної лози відкритий у всіх напрямках і дає можливість негайного ландшафтного досвіду винограднику. Візуальне посилення смаку всіх вин для випробування повинно надаватися таким чином.

Календар

Calendar 2014 “Farm”

Календар Комплект ремесла з паперу Farm легко зібрати. Ні клею, ні ножиць не потрібно. Зберіть, встановивши разом деталі з однаковою маркою. Кожна тварина складе двомісячний календар. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Багатоосьова Система Штор

GLASSWAVE

Багатоосьова Система Штор Багатоосьова система штор GLASSWAVE відкриває двері для більшої гнучкості в проектуванні скляних стін для масового виробництва. Ця нова концепція в шторних стінах заснована на принципі вертикальних муліонів з циліндричними, а не прямокутними профілями. Цей остаточно інноваційний підхід означає, що можна створити конструкції з багатонаправленими з'єднаннями, збільшивши вдесятеро можливі геометричні комбінації у складі скляних стін. GLASSWAVE - це малоповерхова система, призначена для ринку унікальних будівель трьох поверхів або менше (величні зали, демонстраційні зали, атріуми тощо)