Дизайн журналу
Дизайн журналу
Органічні Меблі Та Скульптура

pattern of tree

Органічні Меблі Та Скульптура Пропозиція перегородки, яка неефективно використовує хвойні частини; тобто струнка частина верхньої половини стовбура та частина коренів неправильної форми. Я звернув увагу на органічні річні кільця. Перекриваються органічні візерунки перегородки створювали комфортний ритм в неорганічному просторі. З продуктами, народженими з цього циклу матеріалів, органічне просторове спрямування стає можливістю для споживача. Крім того, унікальність кожного продукту надає їм набагато більшу цінність.

Іграшка

Movable wooden animals

Іграшка Різноманітність тваринних іграшок рухається різними способами, просто, але весело. Абстрактні фігури тварин поглинають дітей уявою. У групі є 5 тварин: свиня, качка, жирафа, равлик та динозавр. Голова качки рухається справа наліво, коли ви піднімаєте її з-за парти, вона, здається, каже вам "НІ"; Голова жирафи може рухатися вгору і вниз; Ніс свині, равлики та голови динозавра рухаються зсередини назовні, коли ви повертаєте їх хвости. Усі рухи змушують людей посміхатися і змушують дітей грати різними способами, як, наприклад, тягнути, штовхати, повертати тощо.

Університетське Кафе

Ground Cafe

Університетське Кафе Нове кафе "Земля" служить не лише для створення соціальної згуртованості між викладачами та студентами інженерної школи, але й заохочує взаємодію між членами інших кафедр та між ними. В нашій дизайні ми задіяли неприкрашений залізобетонний об'єм колишньої семінарської кімнати, розклавши палітру горіхових дощок, перфорованого алюмінію та щілину блакитного каміння над стінами, підлогою та стелею простору.

Ролі Полі, Рухомі Дерев'яні Іграшки

Tumbler" Contentment "

Ролі Полі, Рухомі Дерев'яні Іграшки Як мати веселку? Як обійняти літній вітер? Мене завжди торкають якісь тонкі речі і я відчуваю себе дуже задоволеним і щасливим. Як зберігати та як володіти? Досить так добре, як бенкет. Мені хотілося б просто і смішно формувати різні види матеріалів. Дозвольте дітям пограти з ними, щоб розпізнати фізичний світ, стимулювати їх уяву та допомогти їм зрозуміти своє оточуюче середовище.

Розкішне Взуття

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Розкішне Взуття Лінія Джанлуки Тамбуріні "коштовності / сандалі / форми" під назвою Conspiracy була заснована в 2010 році. Взуття для змови без зусиль поєднує технологію та естетику. Каблуки та підошви виготовляються з таких матеріалів, як легкий алюміній та титан, які відливають у скульптурних формах. Потім силует взуття підкреслюється напівдорогоцінними каменями та іншими розкішними прикрасами. Високі технології та найсучасніші матеріали формують сучасну скульптуру, що має форму сандалі, але там, де все ще видно дотик та досвід досвідчених італійських майстрів.

Колиска, Крісла-Качалка

Dimdim

Колиска, Крісла-Качалка Ліссе Ван Кавенберге створив це своєрідне багатофункціональне рішення, яке служить кріслом-качалкою, а також колискою, коли два крісла Дімдіма з'єднуються між собою. Кожне крісло-гойдалка складається з дерева зі сталевими підставками і оброблене шпоном з волоського горіха. Два крісла можна кріпити один до одного за допомогою двох прихованих затискачів під сидінням, щоб сформувати дитячу колиску.