Дизайн журналу
Дизайн журналу
Мобільний Додаток

Akbank Mobile

Мобільний Додаток Новий дизайн додатку Akbank Mobile надає нову перспективу з точки зору соціального, розумного, стійкого до майбутнього та корисного банківського досвіду. Завдяки персоналізованому дизайну області на головній сторінці користувачі можуть переглядати розумні відомості, щоб полегшити своє фінансове життя. Крім того, з цим новим дизайнерським підходом традиційні банківські операції розмовляють мовою користувачів із візуальними зображеннями контактних ескізів, спрощеними потоками дій та концепціями.

Публічна Скульптура

Bubble Forest

Публічна Скульптура Bubble Forest - це публічна скульптура з нержавіючої сталі, стійкої до кислот. Він освітлений програмованими світлодіодними лампами RGB, що дозволяє скульптурі зазнати вражаючої метаморфози, коли заходить сонце. Він був створений як відображення здатності рослин виробляти кисень. Заголовок лісу складається з 18 сталевих стебел / стовбурів, що закінчуються кронами у вигляді сферичних конструкцій, що представляють собою єдиний повітряний міхур. Пузирчастий ліс відноситься до наземної флори, а також до відомої з дна озер, морів та океанів

Ідентичність Бренду

Pride

Ідентичність Бренду Для створення дизайну бренду Pride команда використовувала дослідження цільової аудиторії кількома способами. Коли команда робила дизайн логотипу та фірмового стилю, вона враховувала правила психогеометрії - вплив геометричних форм на певні психотипи людей та їх вибір. Також дизайн повинен був викликати певні емоції у аудиторії. Для досягнення бажаного результату команда використовувала правила впливу кольору на людину. в цілому результат вплинув на дизайн всієї продукції компанії.

Дизайн Інтерфейсу

Moulin Rouge

Дизайн Інтерфейсу Цей проект розроблений для людей, які хочуть прикрасити власний стільниковий телефон з темою Мулен Руж, хоча вони ніколи не відвідували Мулен Руж у Парижі. Основна мета - запропонувати покращений цифровий досвід, а всі фактори дизайну - візуалізувати настрій Мулен Ружа. Споживачі можуть налаштувати попередньо встановлені дизайни та піктограми улюблених за допомогою простого натискання екрана.

Упаковка Косметики

Clive

Упаковка Косметики Концепція упаковки косметики Clive народилася різною. Джонатан не просто хотів створити ще один бренд косметики із загальними продуктами. Вирішений досліджувати більше чутливості та трохи більше, ніж він вважає, щодо особистої турботи, він вирішує одну головну мету. Баланс між тілом і розумом. Завдяки надиханому гавайським дизайном поєднанню тропічних листя, тональності моря та тактильному досвіду пакунків забезпечують відчуття релаксу та миру. Ця комбінація дозволяє наблизити досвід цього місця до дизайну.

Концепт-Книга Та Плакат

PLANTS TRADE

Концепт-Книга Та Плакат PLANTS TRADE - це серія інноваційних та мистецьких форм ботанічних зразків, яка була розроблена для побудови кращих стосунків між людиною та природою, а не навчальними матеріалами. Концепція книги про рослини була підготовлена, щоб допомогти вам зрозуміти цей творчий продукт. У книзі, виконаній в точно таких же розмірах, як і продукт, представлені не лише фотографії природи, але унікальна графіка, натхненна мудрістю природи. Що ще цікавіше, графіка ретельно друкується високим шрифтом, так що кожне зображення змінюється за кольором або текстурою, як і природні рослини.