Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка З Магнієм

Kailani

Упаковка З Магнієм Роботи агентства Arome над графічною ідентичністю та художньою лінією для упаковки Kailani засновані на мінімальному та чистому дизайні. Цей мінімалізм відповідає продукту, який містить лише один інгредієнт - магній. Обрана типографія сильна і типізована. Він характеризує як міцність мінералу магнію, так і міцність продукту, що повертає життєву силу та енергію споживачам.

Пляшка Вина

Gabriel Meffre

Пляшка Вина Аромат створює графічну ідентичність для чаші колекціонера Габріеля Меффа, який святкує 80 років. Ми працювали над характерним дизайном 30-х років того часу, графічно символізованим жінкою із келихом вина. Використовувані кольорові пластини підкреслені тисненням та гарячим тисненням фольгою, щоб підкреслити колекційну сторону колекції.

Упаковка Харчових Продуктів

Chips BCBG

Упаковка Харчових Продуктів Завдання для реалізації чіп-упаковки марки BCBG полягало у проведенні серії упаковок у відповідності з всесвітом марки. Упаковка повинна бути як мінімалістичною, так і сучасною, маючи цей майстерний штрих чіпсів та ту приємну та симпатичну сторону, яка приносить персонажів, намальованих пером. Аперитив - це товариський момент, який повинен відчути на упаковці.

Інсталяція На Робочому Столі

Wood Storm

Інсталяція На Робочому Столі Wood Storm - це настільна установка для візуального задоволення. Турбулентність повітряного потоку реалізується деревною завісою, підсиленою світлами, відлитими знизу для світу без тяжкості. Установка веде себе як нескінченний динамічний цикл. Він спрямовує навколо себе зору зору, щоб шукати початкову або кінцеву точку, оскільки аудиторії насправді танцюють під штормом.

Інтерактивні Установки

Falling Water

Інтерактивні Установки Вода, що падає, - це набір інтерактивних установок, що дозволяють користувачам змінювати хід руху навколо куба або кубів. Поєднання кубів та бісеринок подає контраст статичного об'єкта та динамічного потоку води. Потік можна витягнути, щоб побачити бісер біжить або просто поставити на стіл як сцену замерзлої води. Бісер також вважається побажаннями, які люди висловлюють щодня. Побажання повинні бути прикованими і вічно бігати як водоспад.

Монтаж Кадру

Missing Julie

Монтаж Кадру Ця конструкція представляє рамну установку та інтерфейс між приміщеннями та надворі, або світильниками та тінями. Це дає вираз, коли люди дивляться за рамки, щоб чекати, коли хтось повернеться. Різні типи та розміри скляних кульок використовуються як символ побажань та сліз, щоб натякнути на емоції, які можливі ховаються всередині. Сталевий каркас і коробки визначають межу емоцій. Емоція, яку дає людина, може відрізнятися від того, як її сприймають так само, як образи в сферах перевернуті.