Дизайн журналу
Дизайн журналу
Винні Етикетки

KannuNaUm

Винні Етикетки Дизайн винних етикеток KannuNaUm характеризується вишуканим та мінімальним стилем, отриманим шляхом пошуку символів, які можуть представляти їхню історію. Територія, культура та пристрасть виноробів Краю довголіття згущені у ці дві узгоджені етикетки. Все покращується дизайном столітньої виноградної лози, виготовленої технікою золота, висипаного в 3D. Іконографічний дизайн, який представляє історію цих вин, а разом з ними й історію землі, з якої народжується, Оґліястра, Земля Столітниць на Сардинії.

Дизайн Винних Етикеток

I Classici Cherchi

Дизайн Винних Етикеток Для історичної винзаводу на Сардинії з 1970 року був розроблений рестайлінг етикетки для ліній вин The Classics. Вивчення нових етикеток хотіло зберегти зв’язок із традицією, яку компанія дотримується. На відміну від попередніх етикеток, він працював, щоб надати нотку елегантності, що добре поєднується з високою якістю вин. Для етикетки працювали з технікою Брайля, яка привносить елегантність та стиль без зважування. Квітковий візерунок заснований на графічному опрацюванні візерунку сусідньої церкви Санта Кроче в Узіні, яка також є логотипом компанії.

Винна Етикетка

Guapos

Винна Етикетка Дизайн спрямований на злиття між сучасним дизайном і нордичними тенденціями в мистецтві, зображаючи країну походження вина. Кожен зріз краю представляє висоту, на якій росте кожен виноградник, і відповідний колір для сорту винограду. Коли всі пляшки вирівняні у формі, вони утворюють форми пейзажів півночі Португалії, регіону, що народжує це вино.

Реставрація Старого Замку

Timeless

Реставрація Старого Замку Власник купив Crawfordton House у Шотландії у квітні 2013 року, прагнучи відновити первісний смак давньої шотландської знаті та сумісний із сучасним життям. Характеристика та історичні поклади античного замку збереглися з оригінальним колоритом. Естетика дизайну та регіональна культура різних століть стикаються з мистецькими іскрами в одному просторі.

Фотографії Для Обкладинки Журналів

TimeFlies

Фотографії Для Обкладинки Журналів Основна ідея полягала в тому, щоб виділитися з маси традиційних журналів для клієнтів. Перш за все за допомогою незвичайного покриття. На передній обкладинці журналу TimeFlies авіакомпанії Nordica представлений сучасний естонський дизайн, а назва журналу на обкладинці кожного випуску написана автором вишуканого твору. Сучасний та мінімалістичний дизайн обкладинки журналу передає без зайвих слів творчість нової авіакомпанії, привабливість естонської натури та успіх молодих естонських дизайнерів.

Цифрові Рецепти Соціальних Медіа

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Цифрові Рецепти Соціальних Медіа Продовольчі рішення Unilever доручили мешканці шеф-кухаря Хайді Хекманн (регіональний шеф-кухар, Кейптаун) створити 11 унікальних рецептів сумішей спецій за допомогою асортименту спецій Робертсонс. В рамках кампанії «Наше подорож, твоє відкриття» ідея полягала у створенні унікальних образів та дизайнів, використовуючи ці інгредієнти для веселої кампанії у Facebook. Щотижня унікальні спайкові суміші шеф-кухаря Хайді публікували як багаті на засоби масової інформації Facebook Canvas Posts. Кожен із цих рецептів також доступний для завантаження iPad на веб-сайті UFS.com.