Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Соків

Pure

Упаковка Соків В основі концепції чистого соку лежить емоційний елемент. Розроблена концепція іменування та дизайну спрямована на почуття та емоції замовника, вони служать для того, щоб зупинити людину біля потрібної полиці та змусити їх вибрати її з безлічі інших брендів. У упаковці виражаються ефекти фруктових екстрактів, барвисті візерунки, безпосередньо надруковані на скляній пляшці, що нагадує за формою фрукти. Це візуально підкреслює образ натуральних продуктів.

Арт-Інсталяція

Pretty Little Things

Арт-Інсталяція Досить мало речей досліджує світ медичних досліджень та хитромудрі образи, які можна побачити під мікроскопом, повторно інтерпретуючи їх у сучасні абстрактні візерунки через вибухи яскравої кольорової палітри кольорів. Більше 250 метрів, з більш ніж 40 індивідуальними творами мистецтва - це масштабна установка, яка представляє красу досліджень для публіки.

Монтаж

The Reflection Room

Монтаж Натхненний червоним кольором, який символізує удачу в китайській культурі, The Reflection Room - це просторове враження, створене цілком з червоних дзеркал, щоб створити нескінченний простір. Всередині типографія відіграє роль приєднання аудиторії до кожної з основних цінностей китайського Нового року та спонукає людей задуматися про рік, який був, і майбутній рік.

Активізація Подій

Home

Активізація Подій Дім охоплює ностальгію особистого дому і є поєднанням старого і нового. Старовинні картини 1960 року покривають задню стіну, невеликі особисті пам’ятки розкидані по всьому екрану. Разом ці речі переплітаються в масу струн, що утворюються разом, як одна історія, де в очікуванні місця, де глядач стоїть, виявляється повідомлення.

Арт-Інсталяція

The Future Sees You

Арт-Інсталяція Майбутнє бачить ви представляє красу оптимізму, охопленого молодим творчим дорослим - майбутніми мислителями, новаторами, дизайнерами та художниками вашого світу. Динамічна візуальна історія, спроектована через 30 вікон на 5 рівнях, очі палають яскравим кольоровим спектром, а часом, здається, слідкують за натовпом, коли вони впевнено дивляться на ніч. Цими очима вони бачать майбутнє, мислителя, новатора, дизайнера та художника: творці завтра, які змінять світ.

Сигаретний Фільтр

X alarm

Сигаретний Фільтр X тривога - це тривога для курців, щоб змусити їх усвідомити, що вони роблять для себе, поки вони роблять це. Ця конструкція - сигаретні фільтри нового покоління. Цей дизайн може бути хорошою заміною дорогої реклами проти куріння, і він має більший вплив на розум курців, ніж будь-яка інша негативна реклама. Він має дуже просту структуру, фільтри викарбовані невидимою фарбою, яка покриває негативну область ескізу і з кожним слоєм ескіз буде здаватися чіткішим, тому з кожним пухом ви побачите, що ваше серце стає темнішим, і ви знаєте, що з вами відбувається.