Дизайн журналу
Дизайн журналу
Закусочні Продукти

Have Fun Duck Gift Box

Закусочні Продукти Подарункова коробка "Веселіться качка" - це спеціальна подарункова коробка для молодих людей. Натхненний іграшками, іграми та фільмами у піксельному стилі, дизайн зображує «місто-їжу» для молодих людей із цікавими та детальними ілюстраціями. Зображення IP буде інтегровано на вулиці міста, і молоді люди люблять спорт, музику, хіп-хоп та інші розважальні заходи. Насолоджуйтесь веселими спортивними іграми, насолоджуючись їжею, виражайте молодий, веселий і щасливий спосіб життя.

Харчовий Пакет

Kuniichi

Харчовий Пакет Традиційна японська консервована їжа Цукудані недостатньо відома у світі. Тушкована страва на основі соєвого соусу, що поєднує різні морепродукти та земляні інгредієнти. Нова упаковка включає дев’ять етикеток, призначених для модернізації традиційних японських моделей та вираження характеристик інгредієнтів. Новий логотип бренду розроблений з очікуванням продовження цієї традиції протягом наступних 100 років.

Мед

Ecological Journey Gift Box

Мед Дизайн подарункової коробки з медом натхненний "екологічною подорожжю" Шеннонгцзя з великою кількістю диких рослин та хорошим природним екологічним середовищем. Захист місцевого екологічного середовища - творча тема дизайну. Дизайн використовує традиційне китайське вирізане з паперу та тіньове лялькове мистецтво, щоб показати місцеву природну екологію та п’ять рідкісних та зникаючих тварин, що охороняються першокласними. На пакувальному матеріалі використовується груба трава та деревна папір, що представляє поняття природи та охорони навколишнього середовища. Зовнішня коробка може використовуватися як вишуканий ящик для зберігання для повторного використання.

Інфографіка З Анімованим Gif

All In One Experience Consumption

Інфографіка З Анімованим Gif Проект «Все в одному досвіді споживання» - це інфографіка великих даних, що показує інформацію, таку як призначення, тип та споживання відвідувачів складних торгових центрів. Основний зміст складається з трьох репрезентативних статистичних даних, отриманих в результаті аналізу Великих даних, і вони розташовуються зверху вниз відповідно до порядку важливості. Графіка робиться за допомогою ізометричних методик і групується за допомогою репрезентативного кольору кожного предмета.

Фільм-Плакат

Mosaic Portrait

Фільм-Плакат Художній фільм «Мозаїчний портрет» був випущений як концепт-плакат. В основному вона розповідає історію про дівчину, яка зазнала сексуальних зловживань. Білий зазвичай має метафору смерті та символ цнотливості. Цей плакат вирішує приховати повідомлення про "смерть" за тихим і ніжним станом дівчини, щоб виділити сильнішу емоцію за тишею. У той же час дизайнер інтегрував художні елементи та сугестивні символи в картину, викликаючи більш масштабне мислення та дослідження кінотвірних робіт.

Скульптура З Кришталевого Світла

Grain and Fire Portal

Скульптура З Кришталевого Світла Скульптура органічного світла, що складається з деревини та кварцового кристала, використовує деревину, що отримується на постійній основі, із запасу старого тикового дерева. Витримуючи десятиліття сонцем, вітром та дощем, деревину потім ручну форму, шліфують, спалюють та закінчують у посудину для проведення світлодіодного освітлення та використання кварцових кристалів як природного дифузора. У кожній скульптурі використовуються 100% природні незмінені кристали кварцу і мають приблизно 280 мільйонів років. Використовуються різноманітні методи обробки деревини, включаючи метод Shou Sugi Ban із застосуванням вогню для збереження та контрастного кольору.