Дизайн журналу
Дизайн журналу
Мобільний Додаток

DeafUP

Мобільний Додаток DeafUP викликає важливість освіти та професійного досвіду для громади глухих у Східній Європі. Вони створюють середовище, де слухачі та глухі студенти можуть зустрічатися та співпрацювати. Спільна робота стане природним способом розширення можливостей та мотивації глухих людей активізуватися, підвищувати свої таланти, засвоювати нові навички, змінювати значення.

Веб-Сайт

Tailor Made Fragrance

Веб-Сайт Tailor Made Fragrance народився з досвіду італійської компанії, що спеціалізується на розробці та виробництві первинної упаковки для секторів ароматів, догляду за шкірою, кольорової косметики та домашнього аромату. Роль Webgriffe полягала у підтримці бізнес-стратегії клієнтів, розробляючи рішення, яке сприяло б поінформованості про бренд та запуск нового бізнес-підрозділу, орієнтованого на те, щоб користувачі могли створити свій унікальний і повністю налаштований парфум, що сприяє широкому процесу промислового зростання та сегментація пропозиції B2B.

Пивна Етикетка

Carnetel

Пивна Етикетка Дизайн етикетки пива в стилі модерн. Етикетка пива також містить багато деталей про процес заварювання. Дизайн також підходить для двох різних пляшок. Це можна зробити, просто надрукувавши дизайн на 100-відсотковому дисплеї та 70-відсотковому розмірі. Етикетка підключена до бази даних, що забезпечує, щоб кожна пляшка отримала унікальний номер наповнення.

Ідентичність Бренду

BlackDrop

Ідентичність Бренду Це персональний проект брендової стратегії та ідентичності. BlackDrop - мережа магазинів та брендів, що продають та розповсюджують каву. BlackDrop - це персональний проект, розроблений спочатку для того, щоб задати тон та креативний напрямок особистого позаштатного творчого бізнесу. Цей фірмовий стиль створений з метою позиціонування Aleks як надійного консультанта з бренда у спільноті стартапів. BlackDrop розшифровується як гладкий, сучасний, прозорий стартап-бренд, який має на меті стати позачасовим, впізнаваним, лідером у галузі.

Фотографічна Серія

U15

Фотографічна Серія Проект художників використовує особливості будівлі U15 для створення асоціації з природними елементами, присутніми в колективній уяві. Користуючись будівельною будовою та її частинами, її кольорами та формами, вони намагаються викликати більш конкретні місця, такі як Китайський кам'яний ліс, Американська башта диявола, як загальні природні ікони, як водоспади, річки та скелясті схили. Для надання різної інтерпретації у кожній картині художники досліджують будівлю за допомогою мінімалістичного підходу, використовуючи різні ракурси та перспективи.

Веб-Сайт

Travel

Веб-Сайт Дизайн використовував мінімалістичний стиль, щоб не перевантажувати досвід користувача зайвою інформацією. Також дуже важко використовувати мінімалістичний стиль в туристичній індустрії, оскільки паралельно з простим і чітким дизайном користувач повинен отримати повну інформацію про свої подорожі, і це не просто поєднувати.