Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лікер

GuJingGong

Лікер Культурні історії, що передаються людьми, представлені на упаковці, а візерунки пиття дракона чітко промальовані. Дракона шанують у Китаї і символізує сприятливість. На ілюстрації, Дракон виходить пити. Оскільки його приваблює вино, він обертається навколо пляшки вина, додаючи традиційні елементи, такі як Сянцюн, палац, гора та річка, що підтверджує легенду про данину вина Гуцзін. Після відкриття коробки з’явиться шар паперової картки з ілюстраціями, щоб коробка отримала загальний ефект відображення після відкриття.

Система Нанесення Маршрутів

Airport Bremen

Система Нанесення Маршрутів Сучасний сучасний дизайн та чітка інформація Hirarchie відрізняє нову систему. Система орієнтації працює швидко і зробить позитивний внесок у якість обслуговування, що надає аеропорт. Найважливіший засіб поруч із використанням нового шрифту, відмітний стрілочний елемент, введення різних кольорів з високою контрастністю. Особливо це стосувалося функціональних та психологічних аспектів, таких як хороша видимість, читабельність та безбар'єрність запису інформації. Використовуються нові алюмінієві корпуси із сучасним оптимізованим світлодіодним підсвічуванням. Додано башти для вивісок.

Концепція Упаковки

Faberlic Supplements

Концепція Упаковки У сучасному світі люди постійно піддаються агресивному впливу зовнішніх негативних факторів. Погана екологія, напружений ритм життя в мегаполісах або стресах призводять до збільшення навантажень на організм. Для нормалізації та поліпшення функціонального стану організму застосовують добавки. Головною метафорою цього проекту стала схема поліпшення самопочуття людини із застосуванням добавок. Також основний графічний елемент повторює форму літери F - перша буква в найменуванні марки.

Мистецтво

Metamorphosis

Мистецтво Сайт знаходиться в індустріальному регіоні Keihin в передмісті Токіо. Куріння диму послідовно з димоходів важких промислових заводів може зображати негативні зображення, такі як забруднення та матеріалізм. Однак фотографії були зосереджені на різних аспектах фабрик, що зображують її функціональну красу. Протягом дня труби та споруди створюють геометричні візерунки з лініями та текстурами, а масштаб на вивітрюваних об'єктах створює атмосферу гідності. Вночі заклади перетворюються на таємничу космічну фортецю, що складається з науково-фантастичних фільмів у 80-х.

Виставковий Плакат

Optics and Chromatics

Виставковий Плакат Назва «Оптика та хроматика» стосується дискусії між betweenете та Ньютоном щодо природи кольорів. Ця дискусія представлена зіткненням двох буквених композицій: одна обчислена, геометрична, з гострими контурами, інша спирається на імпресіоністичну гру різнобарвних тіней. У 2014 році цей дизайн послужив обкладинкою обкладинки виконавців серії Pantone Plus.

Розвага

Free Estonian

Розвага У цьому унікальному художньому творі Ольга Рааг використовувала естонські газети з того року, коли автомобіль спочатку був виготовлений у 1973 році. Жовті газети в Національній бібліотеці були сфотографовані, прибрані, відрегульовані та відредаговані для використання у проекті. Кінцевий результат був надрукований на спеціальному матеріалі, який використовується на автомобілях, який триває 12 років, а на його подачу знадобилося 24 години. Безкоштовний естонський - це машина, яка привертає увагу, оточуючи людей позитивною енергією та ностальгічними, дитячими емоціями. Це викликає цікавість та зацікавленість у всіх.