Дизайн журналу
Дизайн журналу
Фотографічна Серія

U15

Фотографічна Серія Проект художників використовує особливості будівлі U15 для створення асоціації з природними елементами, присутніми в колективній уяві. Користуючись будівельною будовою та її частинами, її кольорами та формами, вони намагаються викликати більш конкретні місця, такі як Китайський кам'яний ліс, Американська башта диявола, як загальні природні ікони, як водоспади, річки та скелясті схили. Для надання різної інтерпретації у кожній картині художники досліджують будівлю за допомогою мінімалістичного підходу, використовуючи різні ракурси та перспективи.

Веб-Сайт

Travel

Веб-Сайт Дизайн використовував мінімалістичний стиль, щоб не перевантажувати досвід користувача зайвою інформацією. Також дуже важко використовувати мінімалістичний стиль в туристичній індустрії, оскільки паралельно з простим і чітким дизайном користувач повинен отримати повну інформацію про свої подорожі, і це не просто поєднувати.

Брендинг Та Упаковка

Leman Jewelry

Брендинг Та Упаковка Візуальне рішення нової ідентичності Leman Jewelry - це повна нова система, що дозволяє розкрити розкіш, вишуканий, але витончений і мінімальний почуття. Новий логотип, натхненний робочим процесом Leman, їх дизайном з високої моди, створюючи всі форми алмазів, що оточують символ зірки чи блиску, створюючи складний символ, а також повторюючи яскравий ефект алмазу. Після цього всі матеріали застави були виготовлені з високоякісними деталями, щоб виділити та збагатити розкіш усіх нових візуальних елементів марки.

Послуга Музичних Рекомендацій

Musiac

Послуга Музичних Рекомендацій Musiac - це механізм музичних рекомендацій, використовуючи активну участь, щоб знайти точні варіанти для своїх користувачів. Він спрямований на те, щоб запропонувати альтернативні інтерфейси для виклику алгоритму автократії. Фільтрація інформації стала неминучим підходом до пошуку. Однак це створює ехо-камерні ефекти та стримує користувачів у зоні їх комфорту, суворо дотримуючись їхніх уподобань. Користувачі стають пасивними і перестають ставити під сумнів варіанти, які надає машина. Витрата часу на перегляд варіантів може збільшити величезні біологічні витрати, але саме зусилля створюють значущий досвід.

Лікер

GuJingGong

Лікер Культурні історії, що передаються людьми, представлені на упаковці, а візерунки пиття дракона чітко промальовані. Дракона шанують у Китаї і символізує сприятливість. На ілюстрації, Дракон виходить пити. Оскільки його приваблює вино, він обертається навколо пляшки вина, додаючи традиційні елементи, такі як Сянцюн, палац, гора та річка, що підтверджує легенду про данину вина Гуцзін. Після відкриття коробки з’явиться шар паперової картки з ілюстраціями, щоб коробка отримала загальний ефект відображення після відкриття.

Система Нанесення Маршрутів

Airport Bremen

Система Нанесення Маршрутів Сучасний сучасний дизайн та чітка інформація Hirarchie відрізняє нову систему. Система орієнтації працює швидко і зробить позитивний внесок у якість обслуговування, що надає аеропорт. Найважливіший засіб поруч із використанням нового шрифту, відмітний стрілочний елемент, введення різних кольорів з високою контрастністю. Особливо це стосувалося функціональних та психологічних аспектів, таких як хороша видимість, читабельність та безбар'єрність запису інформації. Використовуються нові алюмінієві корпуси із сучасним оптимізованим світлодіодним підсвічуванням. Додано башти для вивісок.