Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стілець Для Обміну Повідомленнями

Kepler 186f

Стілець Для Обміну Повідомленнями Конструктивною основою крісла Kepler-186f є решітка, припаяна до сталевого дроту, до якої елементи, вирізані з дуба, кріпляться за допомогою латунних гільз. Різні варіанти використання арматури поєднуються в гармонії з дерев’яною різьбою та ювелірними елементами. Цей арт-об’єкт являє собою експеримент, в якому поєднуються різні естетичні принципи. Це можна було б охарактеризувати як "варварське або нове бароко", в якому поєднуються груба та вишукана форми. В результаті імпровізації "Кеплер" став багатошаровим, огорнутим підтекстами та новими деталями.

Художня Оцінка

The Kala Foundation

Художня Оцінка Вже давно існує глобальний ринок індійських картин, але інтерес до індійського мистецтва в США відстає. Щоб привернути увагу до різних стилів індійського народного живопису, Фонд Кала створено як нову платформу для демонстрації картин і зробити їх більш доступними для міжнародного ринку. Фундація складається з веб-сайту, мобільного додатка, виставки з редакційними книгами та продуктів, які допомагають подолати розрив і поєднати ці картини з більшою аудиторією.

Концептуальна Експозиція

Muse

Концептуальна Експозиція Muse — це експериментальний дизайнерський проект, що вивчає музичне сприйняття людини за допомогою трьох інсталяцій, які надають різні способи відчути музику. Перший є суто сенсаційним з використанням термоактивного матеріалу, а другий демонструє розшифроване сприйняття музичної просторовості. Останній – це переклад між нотними записами та візуальними формами. Людей заохочують взаємодіяти з інсталяціями та досліджувати музику візуально за допомогою власного сприйняття. Головне повідомлення полягає в тому, що дизайнери повинні знати, як сприйняття впливає на них на практиці.

Ідентичність Бренду

Math Alive

Ідентичність Бренду Динамічні графічні мотиви збагачують ефект навчання математики в середовищі змішаного навчання. Параболічні графіки з математики надихнули дизайн логотипу. Букви А і V з’єднані безперервною лінією, що демонструє взаємодію вихователя та учня. Він передає повідомлення про те, що Math Alive допомагає користувачам стати чудовими дітьми в математиці. Ключові візуальні елементи представляють трансформацію абстрактних математичних понять у тривимірну графіку. Завдання полягало в тому, щоб збалансувати веселу та привабливу обстановку для цільової аудиторії з професіоналізмом бренду освітніх технологій.

Мистецтво

Supplement of Original

Мистецтво Білі прожилки в річкових каменях призводять до випадкових візерунків на поверхнях. Підбір певних річкових каменів і їх розташування перетворює ці візерунки на символи у вигляді латинських літер. Так утворюються слова і речення, коли камені знаходяться в правильному положенні один біля одного. Виникають мова і спілкування і їх знаки стають доповненням до того, що вже є.

Візуальна Ідентичність

Imagine

Візуальна Ідентичність Мета полягала у використанні форм, кольорів та технік дизайну, натхнених позами йоги. Елегантний дизайн інтер’єру та центру, пропонуючи відвідувачам відчути спокій, щоб відновити свою енергію. Тому дизайн логотипу, онлайн-медіа, графічні елементи та упаковка дотримувались золотого перетину, щоб мати ідеальну візуальну ідентичність, як очікувалося, щоб допомогти відвідувачам центру отримати чудовий досвід спілкування через мистецтво та дизайн центру. Дизайнер втілив у дизайні досвід медитації та йоги.