Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Шрифту

Monk Font

Дизайн Шрифту Монк прагне балансу між відкритістю та розбірливістю гуманістичних сеансів, а також більш регульованим характером квадратних без засічок. Хоча спочатку було розроблено як латинський шрифт, на початку було вирішено, що для включення арабської версії потрібен більш широкий діалог. І латинська, і арабська розробили нас однакове обгрунтування та ідею спільної геометрії. Сила паралельного процесу проектування дозволяє двом мовам мати гармонійну гармонію та витонченість. І арабська, і латинська працюють безперешкодно, мають спільні лічильники, товщину стебел і вигнуті форми.

Дизайн Упаковки

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизайн Упаковки Він натхненний молоком, головним інгредієнтом. Унікальний дизайн контейнера типу молочної упаковки відображає характеристики продукту і розроблений для того, щоб бути знайомим навіть першим споживачам. Крім того, матеріал з поліетилену (PE) та гуми (EVA) та м'які характеристики пастельного кольору використовуються для підкреслення того, що це м'який продукт для дітей зі слабкою шкірою. Кругла форма наноситься на куточок для безпеки мами та дитини.

Рекламна Кампанія

Feira do Alvarinho

Рекламна Кампанія Feira do Alvarinho - щорічна винна вечірка, яка проходить у Монкао, в Португалії. Для повідомлення події було створено давнє і вигадане царство. Маючи власне ім'я та цивілізацію, Королівство Альваріньо, позначене так, тому що Монкао відоме як колиска вина Альваріньо, був натхненний у реальній історії, місцях, знакових людей та легендах Монкао. Найбільшим викликом цього проекту було втілення реальної історії території в дизайн персонажа.

Дизайн Візуальної Ідентичності

ODTU Sanat 20

Дизайн Візуальної Ідентичності На 20-му році ODTU Sanat, щорічно проводиться мистецьким фестивалем Близькосхідного технічного університету, прохання було створити візуальну мову, щоб висвітлити наступні 20 років фестивалю. Як було вимагано, 20-й рік фестивалю підкреслювався, наближаючись до нього, як до висвітленого мистецького твору, який потрібно розкрити. Тіні однакових кольорових шарів, що утворюють числа 2, 0, створили 3D-ілюзію. Ця ілюзія дає відчуття полегшення, і цифри виглядають так, ніби вони танули на задньому плані. Яскравий вибір кольору створює тонкий контраст зі спокоєм хвилястих 20.

Деревина Віскі Malbec

La Orden del Libertador

Деревина Віскі Malbec Намагаючись поєднати окремі елементи, які посилаються на назву виробу, дизайн підкріплює повідомлення, яке він пропонує. Він передає захоплюючий та інтригуючий образ. Ілюстрація засудженого кондору, що демонструє свої крила, позначає почуття свободи, поєднане з симетричною та сугестивною медаллю, додається до фонової ілюстрації з уявним пейзажем, який привносить поезію в дизайн, створює ідеальну комбінацію для передачі потрібного повідомлення. Твереза кольорова палітра надає їй ексклюзивні особливості, а типографічне використання відповідає традиційному та історичному твору.

Таблетки З Настоями На Канабіс

Secret Tarts

Таблетки З Настоями На Канабіс Упаковка Secret Tarps виготовлена в так званому модернізованому стилі ретро / вінтаж із відчуттям старовинних шкільних нот, тому дотик майстра-фармацевта затримує замовника з першого погляду, а пізніше, в той час як детальне спостереження за основними елементами дизайну закодовано в цілісна структура, що передає основний маркетинговий момент: цей продукт розроблений професіонально-професіональною компанією фармацевтів і містить секретний рецепт ручної роботи фармацевта всередині.