Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лампа

Capsule Lamp

Лампа Спочатку світильник розрахований на марку дитячого одягу. Натхнення приходить від іграшок з капсулами, які діти отримують від торгових автоматів, зазвичай розташованих у магазинах. Подивившись на лампу, можна побачити купу різнокольорових іграшкових капсул, кожна з яких несе бажання та захоплення, що пробуджують юнацьку душу. Кількість капсул можна регулювати, а вміст замінювати так, як вам подобається. Від щоденних дрібниць до спеціальних прикрас кожен предмет, який ви кладете в капсули, стає унікальним власним оповіданням, таким чином викристалізуючи своє життя та душевний стан у певний час.

Кіно

Wuhan Pixel Box Cinema

Кіно "Піксель" є основним елементом зображень, дизайнер досліджує взаємозв'язок руху та пікселя, щоб стати темою цього дизайну. "Піксель" застосовується в різних областях кінотеатру. У великому залі каси розміщений величезний вигнутий конверт, утворений понад 6000 штук панелей з нержавіючої сталі. Особлива стіна дисплея прикрашена величезною кількістю квадратних смуг, що виступають на стіну, і є гламурною назвою кіно. Всередині цього кінотеатру кожен би насолоджувався чудовою атмосферою цифрового світу, що створюється згуртованістю всіх елементів «Пікселя».

Офіс

White Paper

Офіс Полотно подібний інтер'єр матеріалізує простір для творчого внеску дизайнерів і створює можливості для безлічі виставок дизайнерських процесів. По мірі прогресування кожного проекту стіни та дошки покриваються дослідженнями, ескізами дизайну та презентаціями, записуючи еволюцію кожного дизайну і стаючи щоденником дизайнерів. Білі підлоги та латунні двері, які унікально та зухвало використовуються для надійного щоденного використання, збирають сліди та відбитки пальців у персоналу та клієнтів, спостерігаючи зростання компанії.

Кафе

Aix Arome Cafe

Кафе Кафе - це місце, де відвідувачі відчувають співіснування з океанами. Величезна структура яєць, розміщена всередині простору, одночасно функціонує як касир та кава. Емблематичний вигляд кабінки натхненний темним і тьмяним кавовим зерном. Два великих отвори вгорі спереду з обох боків «великого боба» служать хорошим джерелом вентиляції та природного світла. Кафе забезпечило довгий стіл, як купа восьминогів та бульбашок. На вигляд випадково висячі люстри нагадують вигляд риб на водну поверхню, блискучі брижі поглинають затишне сонячне світло з широкого білого неба.

Виставка Дорожніх Шоу

Boom

Виставка Дорожніх Шоу Це виставковий дизайн проекту модного шоу-шоу модного бренду в Китаї. Тема цього дорожнього шоу підкреслює потенціал молоді для стилізації власного іміджу та символізує вибуховий шум, який цей дорожній показ прозвучав у публіці. Зигзагоподібна форма використовувалася як основний візуальний елемент, але з різною конфігурацією при застосуванні у кабінах у різних містах. Структура виставкових стендів була всім "набором деталей", виготовленими на заводі та встановленими на місці. Деякі частини можна повторно використовувати або переналаштувати для створення нового дизайну кабінки для наступної зупинки дорожнього шоу.

Прорив Графічного Дизайну

The Graphic Design in Media Conception

Прорив Графічного Дизайну Ця книга про графічний дизайн; він надає чіткий детальний погляд на структуру дизайну як на процес, який використовується для спілкування з аудиторією з різними культурами за допомогою методів проектування, включає значення графічного дизайну як ролі, дизайнерські процеси як техніку, дизайн брендингу як ринковий контекст, дизайн упаковки з підготовлені шаблони та містять твори творчих творчості, що використовуються для позначення принципів дизайну.