Дизайн журналу
Дизайн журналу
Плаття

Nyx's Arc

Плаття Коли світло проникне через вікна з прекрасним рівнем, виробить рівень естетичного освітлення, освітленості, щоб принести людям в кімнату, коли таємничий і спокійний розум, як Nyx з таємничим і тихим, використання ламінованих тканин і крутити, щоб поетапно розтлумачити красу.

Намисто

Extravaganza

Намисто Елегантний кольєр, натхненний рюшами, старовинними прикрасами на шиї, які ви можете побачити на багатьох красивих картинах XVI та XVII століття. Характеризується сучасним та сучасним дизайном, спрощуючи типовий стиль ярдів, намагаючись зробити його сучасним та сучасним. Витончений ефект, який надає елегантності користувачеві, використовуючи чорний або білий кольори, дозволяє безліч поєднань із сучасним та чистим дизайном. Намисто з цільного кольє, гнучке та легке. Недорогоцінний матеріал, але з вражаючим дизайном високої моди, що робить цей кольє не просто коштовністю, а новим прикрасою кузова.

Програма Дизайнерських Заходів

Russian Design Pavilion

Програма Дизайнерських Заходів виставки, конкурси дизайну, семінари, навчальні консультації з дизайну та видавничі проекти, спрямовані на просування російських дизайнерів та брендів за кордоном. Наша діяльність стимулює російськомовних дизайнерів удосконалювати свої знання та вміння за допомогою міжнародних проектів та допомагає зрозуміти їх роль у дизайнерській спільноті, як просувати та робити свою продукцію конкурентоспроможною, а також створювати справжні інновації.

Паравент

Positive and Negative

Паравент Це продукт, який одночасно виконує функції та красу, приправлений натяком на культуру та коріння. «Позитивний та негативний» параван виступає як регульований та мобільний бар’єр для конфіденційності, який не виступає та не порушує простір. Ісламський мотив дає ефект мереживного відтінку, який віднімається і суттєвий вірш із матеріалу Кориану / Смоли. Подібно до інь яну, у поганому завжди є трохи хорошого і завжди в хорошому. Коли сонце сідає на «Позитивне і негативне», це справді його яскравий момент, а геометричні тіні фарбують приміщення.

Коктейльний Бар

Gamsei

Коктейльний Бар Коли Гамсей відкрився в 2013 році, гіперлокалізм був введений у сферу практики, яка до цього часу була в основному обмежена простою їжею. У Gamsei інгредієнти для коктейлів або дико підгодовують, або вирощують місцеві артезіанські фермери. Інтер'єр бару - це явне продовження цієї філософії. Так само, як і коктейлі, Буеро Вагнер закуповував усі матеріали на місцевому рівні та працював у тісній співпраці з місцевими виробниками для виготовлення рішень на замовлення. Gamsei - це повністю інтегрована концепція, яка перетворює подію випивання коктейлю у новий досвід.