Дизайн журналу
Дизайн журналу
Музичний Інструмент

DrumString

Музичний Інструмент Поєднання двох інструментів разом, що означає народження нового звуку, нової функції у використанні інструментів, нового способу гри на інструменті, нового вигляду. Також ваги нот для барабанів подібні до D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, а шкала струнних нот розроблена в системі EADGBE. DrumString легкий і має ремінь, який кріпиться через плечі та талію, тому використання та утримання інструменту буде легко, і це дає можливість використовувати дві руки.

Велосипедний Шолом

Voronoi

Велосипедний Шолом Шолом надихає 3D-структура Вороного, яка широко поширена в природі. Завдяки поєднанню параметричної техніки та біоніки, велосипедний шолом має вдосконалену зовнішню механічну систему. Він відрізняється від традиційної структури захисту від лускатих у своїй неперевершеній біонічній 3D-механічній системі. При попаданні зовнішньої сили ця структура демонструє кращу стійкість. Зважаючи на легкість та безпеку, шолом має на меті забезпечити людям більш комфортний, більш модний та безпечніший велосипедний шолом для особистого захисту.

Журнальний Столик

Planck

Журнальний Столик Стіл виготовлений з різних шматків фанери, які склеюються під тиском. Поверхні обсипають шпаками і обробляють матовим і дуже міцним лаком. Є два рівні - оскільки внутрішня частина стола порожниста, що дуже зручно для розміщення журналів або пледів. Під столом є вбудовані колеса кулі. Тож зазор між підлогою та столом дуже малий, але в той же час його легко перемістити. Спосіб використання фанери (вертикальний) робить її дуже міцною.

Концепція Шезлонгу

Dhyan

Концепція Шезлонгу Концепція салону Dyhan поєднує сучасний дизайн із традиційними східними ідеями та принципами внутрішнього спокою, поєднуючись із природою. Використовуючи Lingam як форму натхнення та дерево Бодхі та Японські сади як основу на модулях концепції, Dhyan (санскрит: медитувати) перетворює східні філософії в різноманітні конфігурації, дозволяючи користувачеві вибрати свій шлях до дзен / релаксації. Режим водяного ставу оточує користувача водоспадом та ставком, тоді як режим саду оточує користувача зеленню. Стандартний режим містить місця зберігання під платформою, яка виконує функції полиці.

3D-Контроль Доступу До Розпізнавання Обличчя

Ezalor

3D-Контроль Доступу До Розпізнавання Обличчя Познайомтеся з системою управління кількома датчиками та камерами, Ezalor. Алгоритми та локальні обчислення розроблені для конфіденційності. Технологія боротьби з підробкою на фінансовому рівні запобігає підробці масок для обличчя. М’яке світловідбиваюче освітлення приносить комфорт. За мить очі, користувачі можуть легко отримати доступ до місця, яке вони люблять. Його аутентифікація без дотику забезпечує гігієну.

Колекція Меблів

Phan

Колекція Меблів Phan Collection натхненний контейнером Phan, який є тайською культурою контейнерів. Дизайнер використовує структуру контейнерів Phan, щоб зробити структуру меблів, яка робить її міцною. Створіть форму та деталі, які роблять її сучасною та простою. Для виготовлення складної та унікальної деталі, яка відрізняється від інших, дизайнер використовував технологію лазерного різання та комбіновану машину для складання металевого листа з деревом з ЧПУ. Поверхня була оброблена порошковою системою, щоб структура залишалася довгою, міцною, але легкою.