Дизайн журналу
Дизайн журналу
Валіза Стійкості

Rhita

Валіза Стійкості Збірка та демонтаж, розроблений з метою стійкості. З розробленою інноваційною системою шарнірної конструкції 70 відсотків деталей було зменшено, немає клею або заклепки для фіксації, не зашивання внутрішньої підкладки, що полегшує ремонт, і зменшення 33 відсотків вантажу, зрештою, розширення валізи життєвий цикл. Всі деталі можна придбати індивідуально, для налаштування власної валізи або заміни деталей, не потрібно повертати валізу до центру ремонту, економить час та зменшує навантаження на вуглець.

Відкритий Металевий Стілець

Tomeo

Відкритий Металевий Стілець Протягом 60-х років прозорливі дизайнери розробили перші пластикові меблі. Талант дизайнерів у поєднанні з універсальністю речовини призвів до його незамінності. І дизайнери, і споживачі пристрастилися до нього. Сьогодні ми знаємо його екологічні небезпеки. Тим не менше, тераси ресторану залишаються наповненими пластиковими стільцями. Це тому, що ринок пропонує мало альтернативи. Світ дизайну залишається рідко населеним виробниками сталевих меблів, навіть іноді публікуючи конструкції з кінця 19 століття ... Тут приходить народження Tomeo: сучасний, легкий і складний сталевий стілець.

Установка Ліхтаря

Linear Flora

Установка Ліхтаря Лінійна флора натхненна цифрою "три" з бугенвілеї, квітки графства Пінтунг. Окрім трьох пелюсток бугенвілії, видно знизу твори мистецтва, варіації та кратні трійки можна було помітити в різних аспектах. Щоб відсвяткувати 30-ту річницю фестивалю ліхтаря на Тайвані, художник дизайну освітлення Рей Тен Пай був запрошений Департаментом з питань культури округу Пінтунг, щоб створити нетрадиційний ліхтар, унікальне поєднання форми та технології, надіславши повідомлення про трансформацію спадщини фестивалю і з'єднує це з майбутнім.

Навколишнє Світло

25 Nano

Навколишнє Світло 25 Нано - це художній світлий інструмент для відображення ефемерності та постійності, народження та смерті. Працюючи з Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, баченням якого є створення систематичної петлі для переробки скла для стійкого майбутнього, 25 Nano вибрало відносно крихкий міхур як середовище на відміну від твердого скла для втілення ідеї. У інструменті світло мерехтить протягом життєвих циклів міхура, проектуючи райдужний колір і тіні на навколишнє середовище, створюючи мрійливу атмосферу навколо користувача.

Завдання Світло

Linear

Завдання Світло Техніка згинання труб Linear Light широко використовується для виробництва деталей автомобіля. Кутова лінія рідини реалізується за допомогою точного контролю тайваньського виробника, таким чином, є мінімальний матеріал для побудови лінійного легкого легкого, міцного та портативного; ідеально підходить для освітлення будь-якого сучасного інтер’єру. Він застосовує світлодіодні мікросхеми, що не мають мерехтіння, з функцією пам'яті, яка включається на попередньому встановленому рівні гучності. Лінійне завдання розроблене для того, щоб легко зібрати користувач, складається з нетоксичного матеріалу та постачається з плоскою упаковкою; робить все можливе для зменшення впливу на навколишнє середовище.

Робоча Область

Dava

Робоча Область Dava розроблена для офісів на відкритому просторі, шкіл та університетів, де важливі спокійні та зосереджені фази роботи. Модулі зменшують акустичні та зорові порушення. Завдяки своїй трикутній формі, меблі є просторовим і дозволяє безліч варіантів облаштування. Матеріалами Dava є WPC та вовняний повсть, обидва з них біологічно розкладаються. Плагінна система кріпить дві стінки до стільниці і підкреслює простоту у виробництві та роботі.