Дизайн журналу
Дизайн журналу
Завдання Світло

Linear

Завдання Світло Техніка згинання труб Linear Light широко використовується для виробництва деталей автомобіля. Кутова лінія рідини реалізується за допомогою точного контролю тайваньського виробника, таким чином, є мінімальний матеріал для побудови лінійного легкого легкого, міцного та портативного; ідеально підходить для освітлення будь-якого сучасного інтер’єру. Він застосовує світлодіодні мікросхеми, що не мають мерехтіння, з функцією пам'яті, яка включається на попередньому встановленому рівні гучності. Лінійне завдання розроблене для того, щоб легко зібрати користувач, складається з нетоксичного матеріалу та постачається з плоскою упаковкою; робить все можливе для зменшення впливу на навколишнє середовище.

Робоча Область

Dava

Робоча Область Dava розроблена для офісів на відкритому просторі, шкіл та університетів, де важливі спокійні та зосереджені фази роботи. Модулі зменшують акустичні та зорові порушення. Завдяки своїй трикутній формі, меблі є просторовим і дозволяє безліч варіантів облаштування. Матеріалами Dava є WPC та вовняний повсть, обидва з них біологічно розкладаються. Плагінна система кріпить дві стінки до стільниці і підкреслює простоту у виробництві та роботі.

Розумні Меблі

Fluid Cube and Snake

Розумні Меблі Hello Wood створив лінійку меблів для вулиць із розумними функціями для громадських приміщень. Переробили жанр меблів для громадськості, вони розробили візуально привабливі та функціональні інсталяції, які мають освітлювальну систему та USB-розетки, що вимагало інтеграції сонячних батарей та батарей. Змія - це модульна структура; його елементи є змінними, щоб відповідати даному сайту. Fluid Cube - це нерухома одиниця зі скляною поверхнею із сонячними елементами. Студія вважає, що мета дизайну - перетворити предмети повсякденного користування в люблячі предмети.

Обідній Стіл

Augusta

Обідній Стіл Августа переосмислює класичний обідній стіл. Представляючи покоління перед нами, дизайн ніби виростає з невидимого кореня. Ніжки столу орієнтовані на це загальне ядро, яке досягає, щоб утримувати відповідну книзі стільницю. Тверда європейська волоська горіха була обрана для її значення мудрості та зростання. Деревина, яку зазвичай відкидають виробники меблів, використовується для вирішення її проблем. Вузли, тріщини, трясе вітер та неповторні сучки розповідають історію життя дерева. Унікальність дерева дозволяє цій історії жити в предметі меблів сімейної реліквії.

Динамік

Sperso

Динамік Sperso походить від двох сперм і звуку. Конкретна форма склоподібного міхура та динаміка, що знаходиться в його ямі на голові, стосується почуття мужності та глибокого проникнення звуку навколо навколишнього середовища, як пожежа чоловічої сперми в яйцеклітину самки під час спаровування. Мета - виробляти високу потужність і якісний звук навколо навколишнього середовища. Ця бездротова система дозволяє користувачеві підключати свій мобільний телефон, ноутбук, планшети та інші пристрої до гучномовця через Bluetooth. Цей динамік на стелі можна спеціально використовувати у вітальні, спальні та кімнаті телевізора.

Табурет

Ane

Табурет Стілець Ane має суцільний брус з бруса, який, здається, плаває гармонійно, але незалежно від ніжок деревини над сталевим каркасом. Дизайнер зазначає, що сидіння, виготовлене вручну із сертифікованої екологічно чистої деревини, формується завдяки унікальному використанню декількох шматків однієї форми дерева, розміщених та вирізаних динамічно. Якщо сидіти на табуретці, невеликий підйом кута до спини та кути відхилення з боків закінчуються таким чином, що забезпечує природне, зручне сидяче положення. Стілець Ane має правильну ступінь складності, щоб створити елегантну обробку.