Дизайн журналу
Дизайн журналу
Яхта

Portofino Fly 35

Яхта Портофіно Fly 35, наповнений природним світлом від великих вікон, розташованих у залі, також у кабінах. Його розміри пропонують безпрецедентне відчуття простору для човна такого розміру. Колірна палітра у всьому інтер’єрі тепла і природна, вибираючи рівноважні композиції кольорів і матеріалів, створюючи обстановку в сучасних і комфортних приміщеннях, дотримуючись міжнародних тенденцій дизайну інтер’єру.

Мийка

Thalia

Мийка Умивальник, схожий на бутон, готовий зацвісти і заповнитися: він настільки квітучий, що був зроблений з майстерного з'єднання твердої деревини модрини і тику, есенції у верхній частині, а іншого в нижній. Міцна і безпечна відповідність, що забезпечує особливий елегантний дотик і кольорову жвавість з веселим переплетенням зерен з завжди різними відтінками, які створюють унікальні умивальники. Краса цього предмета характеризується його асиметрією та стрункістю зіткненням різних форм та деревної сутності.

Освітлювальна І Звукова Система

Luminous

Освітлювальна І Звукова Система Світлодіодні розроблені, щоб запропонувати ергономічне освітлення та оточуючу систему звуку в одному продукті. Він спрямований на створення емоцій, які користувачі бажають відчути і використали поєднання звуку і світла для досягнення цієї мети. Звукова система, розроблена на основі відображення звуку та імітує 3D об'ємний звук у приміщенні, не потребуючи проводки та встановлення кількох колонок навколо місця. Як підвісне світло, Luminous створює пряме і непряме освітлення. Ця система освітлення забезпечує м'яке, рівномірне та низьке контрастне світло, що запобігає відблисків та проблем із зором.

Електричний Велосипед

Ozoa

Електричний Велосипед Електромобіль OZOa оснащений рамою з характерною формою "Z". Рама утворює неперервну лінію, яка з'єднує ключові функціональні елементи транспортного засобу, такі як колеса, рульове управління, сидіння та педалі. Форма 'Z' орієнтована таким чином, що її структура забезпечує природну вбудовану задню підвіску. Економія ваги забезпечується використанням алюмінієвих профілів у всіх частинах. В рамку вбудований знімний літій-іонний акумулятор, що перезаряджається.

Громадська Сфера

Quadrant Arcade

Громадська Сфера Перелічена аркада II класу перетворена на привабливу присутність на вулиці завдяки організації правильного світла у потрібному місці. Загалом, освітлення навколишнього середовища використовується цілісно, а його ефекти ставлять ієрархічно для досягнення варіацій у світлому малюнку, що викликають інтерес та сприяють збільшенню використання простору. Стратегічне включення для розробки та розміщення динамічного підвісного кінофільму здійснювалося разом із художником, щоб візуальні ефекти виглядали більш тонкими, ніж переважаючими. При згасанні денного світла елегантна структура підкреслюється ритмом електричного освітлення.

Розширюваний Стіл

Lido

Розширюваний Стіл Лідо складається у невелику прямокутну коробку. У складеному вигляді він служить ящиком для зберігання дрібних предметів. Якщо вони піднімають бічні тарілки, суглобові ніжки виступають з коробки, і Лідо перетворюється на чайний стіл або невеликий письмовий стіл. Так само, якщо вони повністю розгортають бічні пластини з обох сторін, вона перетворюється на великий стіл, при цьому верхня пластина має ширину 75 См. Цей стіл можна використовувати як обідній стіл, особливо в Кореї та Японії, де сидіння на підлозі під час обіду є загальною культурою.