Дизайн журналу
Дизайн журналу
Сервант

Arca

Сервант Арка - це моноліт, захоплений сіткою, комод, який плаває навздогін разом зі своїм вмістом. Лакований mdf-контейнер, укладений в ідеальну сітку з міцного дуба, оснащений трьома повними витяжними ящиками, які можна організувати відповідно до різних потреб. Жорстка міцна дубова сітка була змодельована для розміщення термоформованих скляних пластин для отримання органічної форми, що імітує дзеркало води. Весь шафа спирається на прозору метакрилатну підставку, щоб підкреслити ідеальне плавання.

Контейнер

Goccia

Контейнер Goccia - це ємність, яка прикрашає будинок м'якими формами та теплими білими вогнями. Це сучасне домашнє вогнище, місце зустрічі щасливої години з друзями в саду або журнальним столиком, щоб прочитати книгу у вітальні. Це набір керамічних ємностей, придатних для вміщення теплої зимової ковдри, а також сезонних фруктів або свіжої літньої пляшки з напоєм, зануреної в лід. Контейнери вішають зі стелі мотузкою і можуть бути розміщені на потрібній висоті. Вони доступні в 3-х розмірах, найбільший з яких може бути завершений суцільним дубовим верхом.

Стіл

Chiglia

Стіл Chiglia - це скульптурна таблиця, форми якої нагадують форми човна, але вони також є серцем усього проекту. Концепція була вивчена в силу модульної розробки, починаючи з базової моделі, запропонованої тут. Лінійність пучка голубця в поєднанні з можливістю хребців вільно ковзати по ньому, гарантують стійкість столу, дозволяють розвиватися в довжину. Ці функції дозволяють легко налаштуватись до середовища призначення. Досить буде збільшити кількість хребців і довжину пучка, щоб отримати бажані розміри.

Годинник

Reverse

Годинник Поки час пролітає, годинники залишилися колишніми. Реверс - це не звичайний годинник, це переворот, мінімалістичний дизайн годинника з тонкими змінами, що робить його унікальним. Рука, звернена всередину, обертається всередині зовнішнього кільця для позначення години. Маленька рука, звернена назовні, стоїть окремо і обертається, щоб вказати хвилини. Реверс був створений шляхом видалення всіх елементів годинника, крім його циліндричної основи, звідти перейняла уява. Цей дизайн годинника має на меті нагадати вам охопити час.

Обідній Стіл

Ska V29

Обідній Стіл Стіл із натуральної натуральної деревини з модрини працював з машинами з чисельним керуванням і закінчував вручну, особливістю є форма, яка нагадує положення дерев, знесених штормом Вая, що вразила Доломіти, і представлена самими деревними сокирами модрини. Полірована вручну поверхня робить поверхню непрозорою та гладкою на дотик та покращує її жилки та форми. Основа, виготовлена з порошкової сталі, являє собою сосновий ліс до того, як пройде шторм.

Кінетичне Шоу Електронних Барабанів

E Drum

Кінетичне Шоу Електронних Барабанів Натхненний гіросферою. шоу поєднує в собі ряд елементів, які разом створюють надзвичайний досвід. Установка змінює свою форму і створює динамічне середовище для роботи барабанщика. Едрум розбиває бар'єр між звуковим світлом і простором, кожна нота перетворюється на світло.