Дизайн журналу
Дизайн журналу
Бокал Для Вина

30s

Бокал Для Вина Бокал для вина Саари Корппі 30-х років спеціально розроблений для білого вина, але його можна використовувати і для інших напоїв. Він був виготовлений у гарячому цеху, використовуючи старі методи видування скла, а це означає, що кожен шматок унікальний. Мета Саари - створити високоякісне скло, яке виглядає цікаво з усіх кутів, і, наповнюючись рідиною, дозволяє відбивати світло з різних кутів, додаючи додаткову насолоду від пиття. Її натхнення для Wine Glass 30-х років походить від її попереднього дизайну Cognac Glass 30-х років, обидва продукти поділяють форму чашки та грайливість.

Килим

Hair of Umay

Килим Створений у стародавній кочовій техніці, захищений Списком нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що потребує термінового зберігання, цей килимок приносить найкраще з вовни за рахунок градієнтних відтінків вовни та тонкої ручної вишивки, що створює об'ємну текстуру. 100-відсотковий килим, зроблений вручну, використовуючи натуральні відтінки вовни плюс жовтуватий тон, пофарбований цибулевою оболонкою. Золота нитка, яка проходить через килим, робить висловлювання і нагадує про волосся, що вільно тече на вітрі, - волосся кочової богині Умай - захисниці жінок і дітей.

Кавоварка

Lavazza Desea

Кавоварка Привітний автомат, розроблений, щоб запропонувати повний пакет італійської кавової культури: від еспресо до справжнього капучино чи латте. Сенсорний інтерфейс розташовує вибір у дві окремі групи - одна для кави та одна для молока. Напої можна персоналізувати за допомогою підвищення рівня температури та молочної піни. Необхідна послуга вказана в центрі з підсвіченими значками. Машина оснащена спеціальною скляною кухлею та застосовує мову форми Lavazza з контрольованим наплавленням, вишуканими деталями та особливою увагою до кольорів, матеріалів та підсилювачів; закінчити.

Кавоварка

Lavazza Idola

Кавоварка Ідеальне рішення для любителів кави, які шукають вдома правильний італійський еспресо. Інтерфейс користувача, чутливий до дотику, із звуковим зворотним зв'язком, має чотири варіанти та функцію підвищення температури, що пропонує індивідуальний досвід на будь-який смак чи випадок. Машина вказує відсутність води, ємність з повним ковпачком або необхідність для видалення накипу за допомогою додаткових підсвічених піктограм та крапельного лотка можна легко регулювати. Дизайн із відкритим духом, якісною поверхнею та витонченою деталізацією - це еволюція усталеної мови форми Lavazza.

Автомат Еспресо

Lavazza Tiny

Автомат Еспресо Невеликий, привітний еспресо-автомат, який приносить справжній італійський досвід кави у ваш дім. Дизайн радісно середземноморський - складається з основних офіційних будівельних блоків - святкує кольори та застосовує мову дизайну Lavazza в розкритті та деталізації. Основна оболонка виготовляється з одного шматка і має м’які, але точно контрольовані поверхні. Центральний гребінь додає візуальної структури, а фронтальний візерунок повторює горизонтальну тему, яка часто присутня на виробах Lavazza.

Диван

Gloria

Диван Дизайн - це не лише зовнішня форма, але це також дослідження внутрішньої структури, ергономіки та сутності об'єкта. У цьому випадку форма є дуже сильною складовою, і саме розріз, наданий виробу, надає йому особливості. Перевагою Gloria є сила на 100% налаштувати, додаючи різні елементи, матеріали та обробку. Великою особливістю є всі зайві елементи, які можна додати магнітами на структурі, надаючи виробу сотні різних форм.