Дизайн журналу
Дизайн журналу
Еволюціонуючі Меблі

dotdotdot.frame

Еволюціонуючі Меблі Будинки стають меншими, тому їм потрібні легкі меблі, які є універсальними. Dotdotdot.Frame - перша мобільна, що настроюється система меблів на ринку. Ефективна та компактна, каркас можна закріпити на стіні або притулитися до нього для зручного розміщення по дому. А його настроюваність виходить із 96 отворів та розширеного асортименту аксесуарів для їх фіксації. Використовуйте одну або приєднуйтесь до кількох систем разом, якщо потрібно - є нескінченна комбінація.

Система Сортування Відходів, Що Підлягає Переробці,

Spider Bin

Система Сортування Відходів, Що Підлягає Переробці, Павук - універсальне та економічне рішення для сортування матеріалів, що переробляються. Група спливаючих бункерів створюється для дому, офісу або на відкритому повітрі. Один предмет має дві основні частини: раму та сумку. Він легко переміщується з одного місця в інше, зручний для транспортування та зберігання, оскільки може бути рівним, коли не використовується. Покупці замовляють павукову скриньку в Інтернеті, де вони можуть вибрати розмір, кількість павутинних контейнерів та тип мішка відповідно до своїх потреб.

Крижана Форма

Icy Galaxy

Крижана Форма Природа завжди була одним з найважливіших джерел натхнення для дизайнерів. Ідея прийшла до душі дизайнерів, заглянувши в простір та образ Galaxy Milk Way Galaxy. Найважливішим аспектом у цьому дизайні було створення унікальної форми. Багато дизайнів, які знаходяться на ринку, зосереджуються на тому, щоб зробити найясніший лід, але в цьому представленому дизайні дизайнери навмисно зосереджувались на формах, які виробляються корисними копалинами, поки вода перетворюється на лід, щоб зрозуміти, що дизайнери перетворили природний дефект в прекрасний ефект. Ця конструкція створює спіральну сферичну форму.

Трансформаційна Велосипедна Стоянка

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформаційна Велосипедна Стоянка Smartstreets-Cyclepark - це універсальний, впорядкований майданчик для паркування велосипедів для двох велосипедів, який підходить за лічені хвилини, що дозволяє швидко покращити місця для паркування велосипедів у міських районах, не додаючи безладу вуличній сцені. Обладнання допомагає зменшити крадіжку велосипедів, і його можна встановити навіть на самих вузьких вулицях, звільняючи нову цінність від існуючої інфраструктури. Виготовлене з нержавіючої сталі обладнання може бути кольоровим відповідно до RAL та бути фірмовим для місцевих влад чи спонсорів. Він також може бути використаний для ідентифікації велосипедних маршрутів. Його можна налаштувати під будь-який розмір або стиль стовпця.

Сходи

U Step

Сходи U сходова клітка сходи утворена замиканням двох U-подібних квадратних профільних деталей, що мають різні розміри. Таким чином сходи стають самонесучими за умови, що розміри не перевищують поріг. Попередня підготовка цих деталей забезпечує зручність складання. Упаковка та транспортування цих прямих деталей також значно спрощені.

Сходи

UVine

Сходи Спіральна сходи з ультрафіолетового випромінювання утворюється шляхом поперемінного блокування профілів коробки U та V у формі V. Таким чином, сходи стає самонесучим, оскільки не потребує опори в центрі або по периметру. Завдяки своїй модульній та універсальній структурі конструкція приносить легкість у виробництві, упаковці, транспортуванні та монтажі.