Дизайн журналу
Дизайн журналу
Світло

Louvre

Світло Лувр-світло - це інтерактивна настільна лампа, натхненна грецьким літнім сонячним світлом, яке легко проходить із закритих стулок через Лувр. Він складається з 20 кілець, 6 пробок і 14 оргскла, які грайливо змінюють порядок, щоб перетворити дифузію, об'єм і остаточну естетику світло відповідно до уподобань і потреб користувачів. Світло пропускає крізь матеріал і викликає дифузію, тому тіні не з’являються на собі, ані на поверхнях навколо нього. Кільця з різною висотою дають можливість нескінченних комбінацій, безпечного налаштування та повного контролю світло.

Лампа

Little Kong

Лампа Літт Конг - це серія світильників навколишнього середовища, яка містить східну філософію. Східна естетика приділяє велику увагу взаємозв'язку між віртуальним і фактичним, повним і порожнім. Приховане світлодіоди тонко в металевий полюс не тільки забезпечує порожній і чистоту абажура, але і відрізняє Kong від інших ламп. Дизайнери з'ясували можливе судно після більш ніж 30-ти разів експериментів, щоб ідеально представити світло та різні текстури, що дає змогу дивовижному досвіду освітлення. База підтримує бездротову зарядку і має USB-порт. Його можна вмикати або вимикати лише махаючи руками.

Кухонний Табурет

Coupe

Кухонний Табурет Цей табурет створений для того, щоб допомогти йому підтримувати нейтральну сидячу стоячу позу. Спостерігаючи за повсякденною поведінкою людей, команда дизайнерів виявила необхідність людей сидіти на табуретах протягом більш короткого періоду часу, наприклад, сидіти на кухні для швидкої перерви, що надихнуло команду створити цей табурет саме для розміщення такої поведінки. Цей табурет розроблений з мінімальними деталями та конструкціями, що робить табурет доступним і економічно вигідним як для покупців, так і для продавців, враховуючи продуктивність виготовлення.

Пояс Для Білизни В Приміщенні

Brooklyn Laundreel

Пояс Для Білизни В Приміщенні Це пральний пояс для внутрішнього використання. Компактний корпус, менший від японської м'якої м'якої обкладинки, виглядає як рулетка, гладка обробка, без шурупа на поверхні. Пояс довжиною 4 м має всього 29 отворів, кожен отвір може тримати і тримати вішалку для пальто без прищіпок, він працює для швидкого висихання. Пояс виготовлений з антибактеріального та протиплідної поліуретану, безпечного, чистого та міцного матеріалу. Максимальне навантаження - 15 кг. 2 шт. Гака та обертового корпусу дозволяють використовувати багаторазове використання. Невеликий і простий, але це дуже корисний предмет прання в приміщенні. Простота експлуатації та розумна установка підійдуть для будь-яких типів приміщення.

Диван

Shell

Диван Диван Shell з'явився як поєднання обрисів морських раковин і тенденцій моди в імітації технології екзоскелету та 3d друку. Метою було створення дивана з ефектом оптичної ілюзії. Це повинні бути легкі та повітряні меблі, які можна було б використовувати як вдома, так і на вулиці. Для досягнення ефекту легкості використовували павутину з капронових мотузок. При цьому твердість туші врівноважується плетінням і м'якістю силуетних ліній. Жорстка основа під кутовими секціями сидіння може використовуватися як бічні столи, а м'які накладні сидіння та подушки закінчують композицію.

Крісло

Infinity

Крісло Основний акцент дизайну крісла Infinity зроблений саме на спинці. Це посилання на символ нескінченності - перевернуту цифру у вісім. Це так, ніби він змінює свою форму при повороті, встановлюючи динаміку ліній і відтворює знак нескінченності в декількох площинах. Спинку скручується кількома гумками, що утворюють зовнішню петлю, яка також повертається до символіки нескінченного циклу життя та рівноваги. Додатковий акцент робиться на унікальних ногах-ногах, які надійно фіксують та підтримують бічні частини крісла так, як це роблять затискачі.