Дизайн журналу
Дизайн журналу
Зручності Готелю

Marn

Зручності Готелю Отримавши натхнення від святкових закусок традиційної культури Тайнань (старе місто Тайваню, наповнене культурною спадщиною), перетворивши їх на набір зручностей у готелі, ці серії святкових закусок, які завжди відомі місцевим жителям як "Marn", означає виконання в китайській культурі; рисовий торт у формі черепахи як мило та мило для рук, торт з квасолею в якості туалетних приналежностей, солодкий вареник Тан Юань у вигляді крему для рук та парена булочка та підсилювач; Торт булочки коричневий цукровий цукор Tainan як чайний сервіз. Культурна спадщина Тайнань може бути широко поширена у світі, оскільки готель є приємною платформою для пропаганди місцевої культури.

Ламінований Бамбуковий Табурет

Kala

Ламінований Бамбуковий Табурет Кала, табурет, виготовлений з ламінованого бамбука з висувним механізмом в центральній осі. Будучи натхненною парасолькову структуру парасольки, ламіновану бамбукову смужку нагрівали та затискали кріпленням у деревній формі, що вигиналося у формі, демонструючи її простоту та східну чарівність. Цікаво, що еластичність ламінованої конструкції з бамбука та висувний механізм на центральній осі знайдуть взаємодію, коли сидіти на табуреті Кала, вона буде спускатися легенько і плавно, і коли хтось встає з табурета Кала, він підніметься назад до свого положення .

Дихальна Тренувальна Гра

P Y Lung

Дихальна Тренувальна Гра Це іграшкова конструкція пристрою для всіх вікових груп, завдяки чому кожен отримає користь від регулярних занять диханням для підвищення ємності легенів, надуваючи м'яч, щоб пройти через доріжки з різними контрольними точками, контролюючи вдих і видих повітря. Доріжки поставляються в різних модулях, гнучких і взаємозамінних. Структура магнітного механізму, розроблена у конструкторі дихання, забезпечує регулювання відповідно до стану дихання.

Набір Меблів

ChuangHua Tracery

Набір Меблів ChuangHua Tracery підходить для домашнього деко, комерційного простору, готелю чи студії, його суть натхненна ChuangHua, китайським візерунком решітки вікон. Використовуючи технологію згинання листового металу та покриття порошковою фарбою яскравого червонуватого кольору, виділяється чисто білим кольором, який просвічував його святковий вигляд, роблячи їх вільними від металевого зображення твердого, холодного та важкого. Естетично простий чистий та охайний у своїй структурній формі дизайн, коли світло проходить через малюнок малюнка за допомогою лазерного різання, тінь проектується на навколишню стіну та підлогу, що демонструє блиск краси.

Навчальна Навчальна Іграшка

GrowForest

Навчальна Навчальна Іграшка Допомога дітям зрозуміти цілі сталого розвитку життя на суші, охорону, збереження та відновлення лісового господарства. Модель дерев, ідентична домашнім деревним породам акації, кедрового кедра, точігі, тайваньської ялиці, камфорного дерева та азіатської ялиці. Теплий дотик дерев’яної текстури, унікальний аромат кожного виду дерева та висота місцевості для різних порід дерев. Ілюстрована книга оповідань допомагає глибоко вкоренити дітей із поняттям збереження лісів, вивчаючи відмінності між деревами дерев на Тайвані, наближаючи концепцію збереження лісів до книжки з малюнками.

Валіза Стійкості

Rhita

Валіза Стійкості Збірка та демонтаж, розроблений з метою стійкості. З розробленою інноваційною системою шарнірної конструкції 70 відсотків деталей було зменшено, немає клею або заклепки для фіксації, не зашивання внутрішньої підкладки, що полегшує ремонт, і зменшення 33 відсотків вантажу, зрештою, розширення валізи життєвий цикл. Всі деталі можна придбати індивідуально, для налаштування власної валізи або заміни деталей, не потрібно повертати валізу до центру ремонту, економить час та зменшує навантаження на вуглець.