Дизайн журналу
Дизайн журналу
Трансформовані Кавові Крісла Та Шезлонги

Twins

Трансформовані Кавові Крісла Та Шезлонги Концепція журнального столика Twins проста. Порожній журнальний столик зберігає все два повних дерев'яних сидіння. Права і ліва поверхні столу - це фактично кришки, які можна витягнути з основного корпусу столу, щоб дозволити витягування сидінь. Сидіння мають складні ніжки, які потрібно обертати так, щоб крісло було в правильному положенні. Після того, як стілець або обидва стільця вийшли, кришки повертаються назад до столу. Коли стільці поза, стіл також працює як величезне відділення для зберігання.

Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар У калейдоскопській моді це календар із графікою, що перекривається, вирізаною різнокольоровими візерунками. Його дизайн із кольоровими візерунками, які можна змінити та персоналізувати, просто змінивши порядок аркушів, зображує творчі чутливості NTT COMWARE. Достатньо простору для письма, а лінійні рядки враховують функціональність, що робить його ідеальним як календар розкладу, який ви хочете використовувати для прикраси вашого особистого простору.

Стілець Вітальні

Cat's Cradle

Стілець Вітальні Цифри або волокна - поточна дилема процесу дизайну. Всі ми - початківці, але деякі з нас повинні працювати над цим. Початкові дизайнери спостерігають за кожною наявною технікою та вивчають її. З часом (~ 10 000 годин) ми набуваємо засоби (-и), які піднімають / популяризують / персоналізують / економлять нашу гру. Отже, мене захоплює нинішнє захоплення засобами масової інформації, які пропонують, що основним складовим елементом дизайну є цифра, яка легко керується. Цифра не є життєвою одиницею, а лише округленням до найменш загального знаменника, меншого за волокно. Дизайн - це як мінімум осколки, осколки та волокна.

Диван

Umea

Диван Umea - це дуже сексуальний, візуально легкий і елегантний диван-ліжко, що вміщує до трьох людей, які сидять і двоє людей у положенні спання. Хоча обладнання є класичною системою клацання клацань, справжня інновація цього походить від сексуальних ліній та контурів, які роблять це досить привабливим предметом меблів.

Шезлонги

YO

Шезлонги YO дотримується ергономічних принципів зручного сидіння та чистих геометричних ліній, які абстрактно утворюють літери "YO". Це створює контраст між масивною «чоловічою» дерев’яною конструкцією та легкою прозорою «жіночою» композитною тканиною сидіння та спинки, виготовленою з 100% переробленого матеріалу. Натяг тканини досягається переплетенням волокон (так званий «корсет»). Шезлонг доповнюється табуретом, який стає бічним столом при повороті на 90 °. Різноманітність вибору кольорів дозволяє обом легко вписуватися в інтер’єри різних стилів.

Повністю Автоматична Машина Для Чаювання

Tesera

Повністю Автоматична Машина Для Чаювання Повністю автоматична Tesera спрощує процес приготування чаю та встановлює атмосферний етап приготування чаю. Сипучий чай наповнюється спеціальними банками, в яких, однозначно, час заварювання, температуру води та кількість чаю можна регулювати індивідуально. Машина розпізнає ці параметри і повністю автоматично готує ідеальний чай у прозорій скляній камері. Після виливання чаю відбувається автоматичний процес очищення. Вбудований піднос можна вийняти для подачі, а також використовувати як невелику плиту. Незалежно від того, чашка чи горщик, ваш чай ідеальний.