Дизайн журналу
Дизайн журналу
Картка Повідомлень

Standing Message Card “Post Animal”

Картка Повідомлень Нехай комплект для ремесла з паперу для тварин доставляє ваші важливі повідомлення. Напишіть своє повідомлення в корпусі, потім надішліть разом з іншими частинами всередині конверта. Це весела картка повідомлень, яку одержувач може зібрати разом та показати. У ньому представлено шість різних тварин: качка, свиня, зебра, пінгвін, жирафа та олені. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір.

Трансформований Диван

Mäss

Трансформований Диван Мені хотілося створити модульний диван, який можна було б перетворити на кілька окремих сидячих рішень. Вся меблі складається з всього двох різних предметів однакової форми для утворення різноманітних рішень. Основна структура - така ж бічна форма підлокітників, але лише товща. Опори для рук можна повернути на 180 градусів, щоб змінити або продовжити основний предмет меблів.

Підставка Для Тортів

Temple

Підставка Для Тортів Зі зростаючою популярністю в домашній випічці ми могли побачити потребу в сучасному вигляді сучасної підставки для тортів, яку можна було легко зберігати в шафі або малювати. Легко чистити та безпечно мити. Храм легко збирати та інтуїтивно зрозуміти, пересуваючи пластини по центральному конічному хребту. Розбирати так само просто, просто відсунувши їх назад. Усі 4 основні елементи утримуються разом укладальником. Укладальник допомагає зберегти всі елементи разом для компактного зберігання у багатьох кутах. Ви можете використовувати різні конфігурації пластин для різних випадків.

Шезлонги

Bessa

Шезлонги Призначений для лаунж-готелів, курортів та приватних резиденцій, вітальня Bessa гармонує з сучасними проектами дизайну інтер'єру. Його дизайн передає спокій, який запрошує на запам'ятовується враження. Вирішивши цілком стійке виробництво, ми можемо насолоджуватися його балансом між формою, сучасним дизайном, функцією та його органічними цінностями.

Календар

calendar 2013 “Waterwheel”

Календар Водяне колесо - це тривимірний календар, виготовлений із шести весел, зібраних у форму водяного колеса. Обертайте унікальний окремий календар для робочого столу, як водяне колесо кожного місяця. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Багатофункціональний Шафа-Купе

Shanghai

Багатофункціональний Шафа-Купе Багатофункціональний шафа «Шанхай». Фронтальний малюнок і лаконічна форма виступають як "декоративна стіна", і це дозволяє сприймати гардероб як декоративну складову. Система «Все включено»: включає місця зберігання різного обсягу; вбудовані тумбочки, що входять до фасаду шафи, відкритого та закритого одним фронтальним поштовхом; 2 вбудовані нічні світильники, заховані під видатний об'єм з обох боків ліжка. Основна частина шафи виконана з крихітного дерев'яного фасону. Він складається з 1500 штук кемп і 4500 штук вибіленого дуба.