Дизайн журналу
Дизайн журналу
Офіс

Phuket VIP Mercury

Офіс Спираючись на тему відкритості та поглибленого дослідження бренду, дослідив дизайн та створив візуальну інтеграцію зорової розширюваності та історії бренда з планетою як головним творчим елементом. План вирішив наступні три проблеми з новими візуальними мисленнями: баланс відкритості та функцій простору; Поділ та поєднання функціональних областей простору; Регулярність та зміна базового просторового стилю.

Веб-Сайт

Travel

Веб-Сайт Дизайн використовував мінімалістичний стиль, щоб не перевантажувати досвід користувача зайвою інформацією. Також дуже важко використовувати мінімалістичний стиль в туристичній індустрії, оскільки паралельно з простим і чітким дизайном користувач повинен отримати повну інформацію про свої подорожі, і це не просто поєднувати.

Кавова Чашка Та Блюдце

WithDelight

Кавова Чашка Та Блюдце Подавання солодких частувань на розмір укусу на стороні кави є частиною багатьох культур, оскільки це звичай подавати чашку кави з турецьким захопленням в Туреччині, печиво в Італії, чурро в Іспанії та фініки в Аравії. Однак, на звичайних тарілках ці частування ковзають до чашки гарячої кави і прилипають або промокають від розливу кави. Щоб запобігти цьому, у цій кавовій чашці є блюдце з виділеними прорізами, що підтримують кавові ласощі на місці. Оскільки кава є одним із найважливіших гарячих напоїв, підвищення якості пиття кави має важливе значення у повсякденному житті.

Брендинг Та Упаковка

Leman Jewelry

Брендинг Та Упаковка Візуальне рішення нової ідентичності Leman Jewelry - це повна нова система, що дозволяє розкрити розкіш, вишуканий, але витончений і мінімальний почуття. Новий логотип, натхненний робочим процесом Leman, їх дизайном з високої моди, створюючи всі форми алмазів, що оточують символ зірки чи блиску, створюючи складний символ, а також повторюючи яскравий ефект алмазу. Після цього всі матеріали застави були виготовлені з високоякісними деталями, щоб виділити та збагатити розкіш усіх нових візуальних елементів марки.

Виставка

LuYu

Виставка Мистецтво впливає на життя і життя приносить глибоке відображення та інтерпретацію мистецтва. Відстань між мистецтвом і життям може бути на щоденному маршруті. Якщо ви їсте кожну їжу обережно, ви можете перетворити своє життя на мистецтво. Творчістю дизайнера є також мистецтво, яке виробляється власними думками. Методи - це інструменти, а вирази - результати. Тільки з думками будуть справді добрі справи.

Вестибюль І Вітальня Житлового Будинку

Light Music

Вестибюль І Вітальня Житлового Будинку Що стосується легкої музики, дизайну житлових вестибюлів та віталень, Арман Грем та Аарон Яссін з нью-йоркської студії A + A Studio хотіли з'єднати простір з динамічним мікрорайоном Адамса Моргана у Вашингтоні, де відбувається нічне життя та музична сцена - від джазу Go-go на панк-рок і електронні завжди були центральними. Це їхнє творче натхнення; Результат - це унікальний простір, який поєднує передові методи цифрового виготовлення з традиційними кустарними методами для створення зануреного світу з власним імпульсом та ритмом, який віддає шану яскравій оригінальній музиці DC.