Дизайн журналу
Дизайн журналу
Завивка Для Заліза

Nano Airy

Завивка Для Заліза Нано-повітряний щипчик для завивки використовує інноваційну технологію негативних іонів. Зберігає гладку текстуру, м'який блискучий завиток протягом тривалого часу. Трубка для завивки зазнала нанокерамічного покриття, відчуває себе дуже гладкою. Він завиває волосся ніжно і швидко теплим повітрям негативних іонів. У порівнянні з кучерявими прасками без повітря, ви можете закінчити більш м’яку якість волосся. Основний колір виробу - м’який, теплий і чисто матовий білий, а колір акценту - рожеве золото.

Ресторан

Yuyuyu

Ресторан Сьогодні на ринку в Китаї існує досить багато цих змішаних сучасних конструкцій, як правило, заснованих на традиційних конструкціях, але з сучасними матеріалами або новими виразами. Yuyuyu - китайський ресторан, дизайнер створив новий спосіб виразити східний дизайн, нову інсталяцію, що складається з ліній і крапок, простягнуті від дверей до внутрішньої сторони ресторану. Зі зміною часів змінюється і естетична вдячність людей. Для сучасного східного дизайну інновації дуже необхідні.

Ресторан

Yucoo

Ресторан З поступовою зрілістю естетики та естетичними змінами людини сучасний стиль, що підкреслює самості та індивідуальність, став важливими елементами дизайну. Цей випадок - це ресторан, дизайнер хоче створити споживчий космічний досвід для споживачів. Світло-блакитні, сірі та зелені рослини створюють природний затишок та невимушеність для простору. Люстра, виготовлена рукотворним ротангам та металом, пояснює зіткнення людини та природи, демонструючи життєву силу всього ресторану.

Магазин

Formal Wear

Магазин Магазини чоловічого одягу часто пропонують нейтральні інтер’єри, які негативно впливають на настрій відвідувачів і тому знижують відсоток продажів. Для того, щоб залучити людей не тільки відвідувати магазин, а й купувати товари, які там представлені, простір повинен надихати і поширювати гарний бадьорість. Саме тому в дизайні цього магазину використовуються особливі особливості, натхненні майстерністю шиття та різними деталями, які привернуть увагу та поширять гарний настрій. Макет на відкритому просторі, який розділили на дві зони, також розроблений для свободи покупців під час покупки.

Випрямляч Для Волосся

Nano Airy

Випрямляч Для Волосся Повітряне випрямляльне залізо Nano поєднує матеріали нанокерамічного покриття з інноваційною технологією негативного заліза, яка швидко приводить волосся м'яко і гладко в пряму форму. Завдяки датчику магніту у верхній частині кришки та корпусу пристрій автоматично вимикається, коли кришка закривається, що безпечно переносити. Компактний корпус з бездротовим дизайном USB, що перезаряджається, легко зберігати в сумочці та носити, допомагаючи жінкам зберігати елегантну зачіску в будь-який час і в будь-якому місці. Біло-рожева кольорова гама надає пристрою жіночний характер.

Мобільний Додаток

DeafUP

Мобільний Додаток DeafUP викликає важливість освіти та професійного досвіду для громади глухих у Східній Європі. Вони створюють середовище, де слухачі та глухі студенти можуть зустрічатися та співпрацювати. Спільна робота стане природним способом розширення можливостей та мотивації глухих людей активізуватися, підвищувати свої таланти, засвоювати нові навички, змінювати значення.