Дизайн журналу
Дизайн журналу
Плакат

Cells

Плакат 19 липня 2017 року PIY побудував невелику будівлю в Мельбурні, Австралія. Це невеликий замок, зібраний з 761 компонентів, і вони назвали його "Клітини". Вузли розроблені як ручний повернутий ниток tenon і прямий tenon, який узагальнений як "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Ви знайдете їхню продукцію, включаючи змінні полки, стелажі для взуття та взуття тощо, всі вони розбиті і знову зібрані в організм. І тоді ви відчуєте їх бажання вільно рости.

Назва проекту : Cells, Ім'я дизайнерів : Shenzhen Shenwenjiao Design Co., Ltd., Прізвище клієнта : PIY.

Cells Плакат

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.