Дизайн журналу
Дизайн журналу
Концепт-Книга Та Плакат

PLANTS TRADE

Концепт-Книга Та Плакат PLANTS TRADE - це серія інноваційних та мистецьких форм ботанічних зразків, яка була розроблена для побудови кращих стосунків між людиною та природою, а не навчальними матеріалами. Концепція книги про рослини була підготовлена, щоб допомогти вам зрозуміти цей творчий продукт. У книзі, виконаній в точно таких же розмірах, як і продукт, представлені не лише фотографії природи, але унікальна графіка, натхненна мудрістю природи. Що ще цікавіше, графіка ретельно друкується високим шрифтом, так що кожне зображення змінюється за кольором або текстурою, як і природні рослини.

Назва проекту : PLANTS TRADE, Ім'я дизайнерів : Tsuyoshi Omori, Прізвище клієнта : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Концепт-Книга Та Плакат

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.