Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Книги

Josef Koudelka Gypsies

Дизайн Книги Йозеф Куделка, всесвітньо відомий фотограф, проводив свої фотовиставки у багатьох країнах світу. Після довгого очікування нарешті в Кореї відбулася виставка циганських тематик Куделка, і його фотокнига була зроблена. Оскільки це була перша виставка в Кореї, від автора було прохання про те, щоб він хотів зробити книгу, щоб він міг відчути себе Кореєю. Hangeul і Hanok - корейські букви та архітектура, які представляють Корею. Текст посилається на розум, а архітектура означає форму. Надихнувшись цими двома елементами, він хотів створити спосіб виразити характеристики Кореї.

Назва проекту : Josef Koudelka Gypsies, Ім'я дизайнерів : Sunghoon Kim, Прізвище клієнта : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Дизайн Книги

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.