Дизайн журналу
Дизайн журналу
Флагманський Магазин

WADA Sports

Флагманський Магазин Щоб відсвяткувати своє 30-річчя, WADA Sports переїжджає до недавно побудованого штаб-квартири та флагманського магазину. Внутрішня частина магазину має гігантську еліптичну металеву конструкцію, яка підтримує будівлю. Під еліптичною структурою вироби ракетки вирівняні в спеціально розробленому кріпленні. Ракетки розташовані послідовно і їх легко взяти під руку по черзі. Вище еліптична форма використовується як показ різноманітних цінних старовинних та сучасних ракетки, зібраних з усієї країни та перетворення інтер'єру магазину в музей ракетки.

Назва проекту : WADA Sports, Ім'я дизайнерів : Tetsuya Matsumoto, Прізвище клієнта : WADA SPORTS.

WADA Sports Флагманський Магазин

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.