Дизайн журналу
Дизайн журналу
Роботизований Транспортний Засіб

Servvan

Роботизований Транспортний Засіб Це проект сервісного механізму економіки, що базується на ресурсах, що формує мережу з іншими транспортними засобами. Єдина система дозволяє спілкуватися між собою, що підвищує ефективність перевезення пасажирів, а також підвищення ефективності за рахунок руху в дорожньому поїзді (зменшення коефіцієнта FX, відстань між транспортними засобами). Автомобіль має безпілотний контроль. Транспортний засіб симетрично: дешевий у виробництві. У нього чотири поворотні мотор-колеса, а також можливість зворотного руху: маневр великих розмірів. Посадка на поле покращує спілкування пасажирів.

Назва проекту : Servvan, Ім'я дизайнерів : Dmitry Pogorelov, Прізвище клієнта : Techman.

Servvan Роботизований Транспортний Засіб

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.