Дизайн журналу
Дизайн журналу
Система Відкритого Посуду

Osoro

Система Відкритого Посуду Інноваційний характер OSORO полягає в поєднанні якості високоякісного склоподібного фарфору та його типової глянцевої шкіри з кольором слонової кістки з функцією, що підходить для консервування їжі в холодильнику або морозильній камері та для приготування їжі в паровій печі або мікрохвильовій печі. Просту модульну форму з її різноманітними елементами можна складати для економії місця, гнучко поєднувати та закривати різнокольоровим силіконовим O-Sealer або O-Connector, щоб їжа залишалася добре герметичною. OSORO можна універсально використовувати, усуваючи потребу в нашому щоденному житті.

Назва проекту : Osoro, Ім'я дизайнерів : Narumi Corporation, Прізвище клієнта : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Система Відкритого Посуду

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.