Дизайн журналу
Дизайн журналу
Навколишнє Світло

25 Nano

Навколишнє Світло 25 Нано - це художній світлий інструмент для відображення ефемерності та постійності, народження та смерті. Працюючи з Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, баченням якого є створення систематичної петлі для переробки скла для стійкого майбутнього, 25 Nano вибрало відносно крихкий міхур як середовище на відміну від твердого скла для втілення ідеї. У інструменті світло мерехтить протягом життєвих циклів міхура, проектуючи райдужний колір і тіні на навколишнє середовище, створюючи мрійливу атмосферу навколо користувача.

Назва проекту : 25 Nano, Ім'я дизайнерів : Ray Teng Pai, Прізвище клієнта : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

25 Nano Навколишнє Світло

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.