Дизайн журналу
Дизайн журналу
Китайський Ресторан

Ben Ran

Китайський Ресторан Бен Ран - це мистецько гармонійний китайський ресторан, який розташований у готелі «Люкс», знаменитий Вангох, Малайзія. Дизайнер застосовує інтровертні та стислі методики східного стилю, щоб створити справжній смак, культуру та душу ресторану. Це символ розумової ясності, відмовитися від процвітаючого і досягти природного і простого повернення до первісного розуму. Інтер'єр природний і непрофільний. Використовуючи античну концепцію, також синхронізується з назвою ресторану Бен Ран, що означає оригінальність і характер. Ресторан приблизно 4088 квадратних футів.

Назва проекту : Ben Ran, Ім'я дизайнерів : Fuka Interior Decoration Sdn Bhd, Прізвище клієнта : FUKA INTERIOR DECORATION SDN BHD.

Ben Ran Китайський Ресторан

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.