Дизайн журналу
Дизайн журналу
Внутрішній Будинок

Spirit concentration

Внутрішній Будинок Що таке простір для будинку? Дизайнер вважає, що дизайн виходить з вимог власника, досягнувши душі до простору. Тому дизайнер орієнтувався на своє призначення простору милою парою. Обидва власника люблять матеріали та дизайнерські рішення щодо японської культури. Представляючи спогади між їхніми думками, вони вирішили використовувати різні текстури деревини, щоб створити будинок душі. Отже, вони склали 3 цілі консенсусу цього ідеального будинку, які були: (1) атмосфера спокою, (2) гнучкі та чарівні громадські простори та (3) комфортні та невидимі приватні простори.

Будинок Для Спогадів

Memory Transmitting

Будинок Для Спогадів Цей будинок передає зображення будинку дерев’яними балками та шаруватим стопкою білої цегли. Світло виходить з просторів білої цегли навколо будинку, створюючи особливу атмосферу для клієнта. Дизайнер використовує кілька методів, щоб вирішити обмеження цієї будівлі для кондиціонерів та приміщень для зберігання. Крім того, поєднайте матеріали з пам’яттю клієнта і подаруйте теплу та елегантну естетику через структуру, що поєднує неповторний стиль цього будинку.

Внутрішній Будинок

Seamless Blank

Внутрішній Будинок Це будинок для представлення неповторного способу життя господині, яка є будинком графічного дизайнера та підприємця. Дизайнер представляє природні матеріали, щоб проілюструвати вподобання господині та зберегти порожні ділянки, щоб заповнити речі члена сім’ї. Кухня - це центр будинку, спеціально розроблений об'ємний вид для господині та переконайтесь, що батьки можуть бачити де завгодно. Будинок оснащений білим гранітним безшовним покриттям, італійським живописним мінералом, прозорим склом та білим порошковим покриттям, щоб розкрити елегантні деталі матеріалів.

Внутрішній Будинок

Warm loft

Внутрішній Будинок Будинок в індустріальному стилі з теплими матеріалами. Цей дім готує кілька функцій для клієнтів для просування життєвих якостей. Дизайнер намагався підключити труби до кожного простору та комбінувати труби з дерева, сталі та ЛОР, щоб проілюструвати історію життя клієнтів. Не той самий звичайний індустріальний стиль, цей будинок вводить лише кілька кольорів і готує багато місць для зберігання.

Роздягальня

Sopron Basket

Роздягальня Sopron Basket - це професійна жіноча баскетбольна команда, що базується в місті Шопрон, Угорщина. Оскільки вони є однією з найуспішніших команд Угорщини з 12 кубками національних чемпіонів та здобули друге місце в Євролізі, керівництво клубу вирішило вкласти кошти в новий роздягальний комплекс, щоб мати досить престижний заклад до імені клубу, що відповідає потребам гравця краще, мотивуйте їх та сприяйте їх єдності.

Соціальне Та Дозвілля

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Соціальне Та Дозвілля Горизонтальні та вертикальні лінії перетинаються між собою, утворюючи сітку. Кожна сітка - це комунікаційна платформа, яка також є джерелом концепції дизайну віскі-бару. Щодо енергозбереження та захисту навколишнього середовища, дизайнер використовував світлодіодні енергозберігаючі лампи в усьому барі. Щоб підтримувати якість повітря в барі, конструкція приймає вікна з півночі на південь, що може забезпечити проходження природного повітря.