Дизайн журналу
Дизайн журналу
Продажний Будинок

Zhonghe Kechuang

Продажний Будинок Цей проект переслідує глибину та точність матеріалу, технології та простору та підкреслює цілісність функції, структури та форми. Завдяки поєднанню освітлювального ефекту та нових матеріалів, що становлять найкращі естетичні елементи, досягти мети передового дизайну, дати людям необмежене відчуття технології задуму.

Житловий Будинок

Casa Lupita

Житловий Будинок Каса Лупіта віддає належне класичній колоніальній архітектурі Меріди, Мексики та її історичних околиць. Цей проект передбачав реставрацію касони, яка вважається об'єктом спадщини, а також архітектурного, інтер'єрного, меблевого та ландшафтного дизайну. Концептуальна передумова проекту - поєднання колоніальної та сучасної архітектури.

Cifi Пончик Дитячий Садок

CIFI Donut

Cifi Пончик Дитячий Садок Дитячий садок CIFI Donut приєднаний до інтернату. Для того, щоб створити місце для дошкільної освіти, що поєднує практичність і красу, воно намагається поєднати торговий простір з простором освіти. Завдяки кільцевій структурі, що поєднує тривимірні простори, будівля та ландшафт гармонійно поєднуються, утворюючи місце для діяльності, сповнене розваг та виховного значення.

Лікер

GuJingGong

Лікер Культурні історії, що передаються людьми, представлені на упаковці, а візерунки пиття дракона чітко промальовані. Дракона шанують у Китаї і символізує сприятливість. На ілюстрації, Дракон виходить пити. Оскільки його приваблює вино, він обертається навколо пляшки вина, додаючи традиційні елементи, такі як Сянцюн, палац, гора та річка, що підтверджує легенду про данину вина Гуцзін. Після відкриття коробки з’явиться шар паперової картки з ілюстраціями, щоб коробка отримала загальний ефект відображення після відкриття.

Ресторан

Thankusir Neverland

Ресторан Площа всього проекту досить велика, витрати на трансформацію електроенергії та води та центральне кондиціонування високі, як і інше обладнання для кухні та обладнання, тому доступний бюджет на оздоблення внутрішніх приміщень досить обмежений, тому дизайнери приймають “ краса природи самої будівлі ", що доставляє великий сюрприз. Дах було модифіковано, встановивши різну за розмірами ліхтарі на вершині. Протягом денного часу сонце світить крізь небо-вогні, створює природу та гармонізований світловий ефект.

Перстень

Ohgi

Перстень Мімая Дейл, дизайнер кільця Огі, передав символічне повідомлення з цим кільцем. Її натхнення на ринг прийшло з позитивних значень, які мають японські фанати складання та того, як їх люблять у японській культурі. Вона використовує 18K жовте золото і сапфір для матеріалу, і вони виходять розкішною аурою. Більше того, відкидний вентилятор сидить на кільці під кутом, який надає неповторну красу. Її дизайн - це єдність між Сходом і Заходом.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.