Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кільце І Кулон

Natural Beauty

Кільце І Кулон Колекція Natural Beauty була створена як данина амазонському лісу, спадщина не лише Бразилії, а й усього світу. Ця колекція поєднує в собі красу природи з чуттєвістю жіночих кривих, де прикраси формують і пестять тіло жінки.

Намисто

Sakura

Намисто Намисто дуже гнучко і виготовляється з різних частин, які легко спаяні разом, щоб красиво каскадувати на жіночій шиї. Центральні квіти з правого боку обертаються, і є можливість використовувати лівий коротший шматочок намиста окремо як брошку. Кольє дуже легке, враховуючи тривимірну форму та складність шматка. Вага брутто для неї становить 362,50 грама, це 18 карат, 518,75 карата каменю та алмазів

Шовковий Чотириногий

Passion

Шовковий Чотириногий "Пристрасть" - один із об'єктів "З повагою". Приємно складіть шовковий шарф на кишеньковий квадрат або оформіть його як твір мистецтва і змусьте його прожити все життя. Це як гра - кожен об’єкт має більше однієї функції. "З повагою" втілює ніжне співвідношення старих ремесел та сучасних дизайнерських об'єктів. Кожен дизайн є унікальним витвором мистецтва і розповідає іншу історію. Уявіть собі місце, де кожна маленька деталь розповідає історію, де якість - цінність життя, а найбільша розкіш - це вірність собі. Тут вас зустрічають "З повагою". Нехай мистецтво зустріне Тебе і старіє з тобою!

Колекція Ювелірних Виробів

Future 02

Колекція Ювелірних Виробів Project Future 02 - колекція ювелірних виробів із веселим та яскравим поворотом, натхненним теоремами кола. Кожен фрагмент створений за допомогою програмного забезпечення для автоматизованого дизайну, повністю або частково побудованого за допомогою технології селективного лазерного спікання або сталевого 3D-друку та оздоблений вручну традиційними методами сріблення. Колекція черпає натхнення з форми кола і ретельно розроблена для візуалізації евклідових теорем у візерунки та форми виносного мистецтва, символізуючи таким чином новий початок; вихідна точка до хвилюючого майбутнього.

Тренчкот

Renaissance

Тренчкот Любов і універсальність. Прекрасна історія, вписана в тканину, пошиття та концепцію цього тренчкота, поряд з усіма іншими предметами одягу колекції. Унікальність цього твору - це, безумовно, міський дизайн, мінімалістичний дотик, але що насправді дивує, швидше це може бути його універсальність. Просто закрийте очі, будь ласка. По-перше, ви повинні побачити серйозну людину, яка йде на її серйозну роботу. А тепер похитайте головою, і якраз перед вами ви побачите написане синє тренчкот з деякими «магнітними думками». Написано рукою. З любов'ю, докори!

Складані Окуляри

Blooming

Складані Окуляри Дизайн окулярів Sonja був натхненний квітучими квітами та ранніми оправами для окулярів. Поєднуючи органічні форми природи та функціональні елементи окулярів окулярів, дизайнер розробив конвертований предмет, яким легко можна керувати, надаючи декілька різних поглядів. Виріб також був розроблений з практичною можливістю складання, займаючи якомога менше місця в сумці. Лінзи виготовляються з оргскла з лазерного вирізу з квітковими відбитками Орхідеї, а рамки виготовляються вручну, використовуючи латунь із золотим покриттям 18 к.