Дизайн журналу
Дизайн журналу
Журнал

Going/Coming

Журнал Виходячи з ідеї вильотів та прибуття, цей журнальний форум розділений на дві частини: "Від'їзд / приїзд". Їдемо про європейські міста, досвід подорожей та поради поїхати за кордон. До кожного видання входить паспорт знаменитості. У паспорті "Республіки подорожуючих" є особиста інформація про цю особу та їх інтерв'ю. Приїжджаючи - це ідея про те, що найкраща поїздка - це повернення додому. У ньому йдеться про прикрасу будинку, приготування їжі, заходи, пов'язані з сім’єю, та предмети, щоб краще насолоджуватися нашим домом.

Календар

calendar 2013 “ZOO”

Календар Зоопарк - це комплект для виготовлення паперу для виготовлення шести тварин, кожен з яких служить двомісячним календарем. Приємного року з вашим "маленьким зоопарком"! Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Меблі, Яка Трансформується

Ludovico

Меблі, Яка Трансформується Це дозволяє заощадити місце досить оригінально, маючи два крісла, повністю заховані всередині ящика. Розміщуючи всередині основної меблів, ви не розумієте, що те, що здається ящиками, - це насправді два окремих стільця. Ви також можете мати стіл, який можна використовувати як письмовий стіл, коли його виймають з основної конструкції. Основна конструкція складається з чотирьох ящиків і відділення трохи вище верхнього ящика, в якому можна зберігати багато речей. Основний матеріал, який використовується для цієї меблів, наприклад, евкаліптова пальцева кісточка, є екологічно чистим, неймовірно стійким, твердим і має дуже сильну зорову привабливість.

Додаток Для Годинника

Dominus plus

Додаток Для Годинника Домінус плюс виражає час оригінально. Як і крапки на доміно, представлені три групи крапок: години, десятки хвилин і хвилин. Час доби можна прочитати з кольору крапок: зелений для AM; жовтий для ПМ. Додаток містить таймер, будильник та куранти. Усі функції керуються, торкаючись дискретних кутових точок. Він мав оригінальний та художній дизайн, що представляє власне Обличчя часу 21 століття. Він розроблений у прекрасному симбіозі з корпусами портативних пристроїв Apple. Він має простий інтерфейс із лише кількома необхідними словами для його роботи.

Комерційний Простір

De Kang Club

Комерційний Простір Dekang розташований в комерційному центрі Гуанчжоу, Китай, є SPA та розважальним одним із комерційних проектів. Проект є в дизайнерській концепції «міського ландшафту» як основної підказки, що відповідає вимогам сучасного міського життя.

Картка Повідомлень

Standing Message Card “Post Animal”

Картка Повідомлень Нехай комплект для ремесла з паперу для тварин доставляє ваші важливі повідомлення. Напишіть своє повідомлення в корпусі, потім надішліть разом з іншими частинами всередині конверта. Це весела картка повідомлень, яку одержувач може зібрати разом та показати. У ньому представлено шість різних тварин: качка, свиня, зебра, пінгвін, жирафа та олені. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір.