Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафарі - це паперовий календар тварин. Просто натисніть на деталі, складіть і закріпіть для завершення. Зробіть 2011 рік роком зустрічей дикої природи! Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Торговий Центр

Fluxion

Торговий Центр Натхнення цієї програми походить від мурашиних пагорбів, які мають унікальну структуру. Хоча внутрішня структура мурашиних пагорбів дуже складна, вона може побудувати величезне і упорядковане царство. Це ілюструє архітектурну структуру його вкрай раціонально. Тим часом усередині витончених дуг мурашиних пагорбів будують вражаючий палац, який здається надзвичайно вишуканим. Тому дизайнер використовує мудрість мурашника для посилання для побудови як художнього, так і добре побудованого простору, а також мурашиних пагорбів.

Вхідний Стіл

organica

Вхідний Стіл ORGANICA - філософський образ Фабріціо будь-якої органічної системи, в якій всі частини взаємопов'язані для існування. Конструкція ґрунтувалася на складності людського тіла та попередньої концепції людини. Глядача ведуть у піднесену подорож. Дверний прохід до цієї поїздки - це дві масивні дерев’яні форми, які сприймаються як легені, то алюмінієвий вал із роз’ємами, що нагадує хребет. Глядач може знайти скручені прути, схожі на артерії, форму, яку можна інтерпретувати як орган, а фінал - гарне шаблонне скло, міцне, але тендітне, як і шкіра людини.

Виставковий Стенд

Onn Exhibition

Виставковий Стенд Onn - це продукт преміум-класу, який поєднує традиції із сучасними конструкціями завдяки майстрам культурних цінностей. Матеріали, кольори та вироби Onn натхненні природою, яка освітлює традиційні персонажі смаком блиску. Виставковий стенд був побудований для відтворення сцени природи, використовуючи матеріали, які додаються разом з продуктами, щоб стати самим гармонізованим мистецьким твором.

Календар

calendar 2013 “Farm”

Календар Ферма - це календар з паперових наборів для тварин. Повністю зібраний він робить чудову мініатюрну ферму в комплекті з шістьма різними тваринами. Життя з дизайном: Якісні дизайни здатні змінювати простір і трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні продукти розроблені за принципом "Життя з дизайном".

Підставка Для Пальто

Lande

Підставка Для Пальто Пальто-стенд був дизайном як високодекоративна та функціональна офісна скульптура, злиття мистецтва та функції. Композиція була задумана як естетична форма, яка прикрасить офісні приміщення та захистить сьогодні найвизначніший корпоративний одяг, Blazer. Кінцевий результат - дуже енергійний та витончений твір. Продукція та роздрібна торгівля мудра, ця штука повинна бути легкою, сильною та масовою.