Дизайн журналу
Дизайн журналу
Передпродажний Офіс

Ice Cave

Передпродажний Офіс Ice Cave — шоу-рум для клієнта, якому потрібен простір унікальної якості. Тим часом, здатний продемонструвати різні властивості проекту Tehran Eye. Відповідно до функції проекту, приваблива, але нейтральна атмосфера для показу об’єктів та подій за потреби. Ідеєю дизайну було використання мінімальної логіки поверхні. Інтегрована сітчаста поверхня розкинута по всьому простору. Простір, необхідний для різних видів використання, формується на основі сторонніх сил у напрямку вгору і вниз, що діють на поверхню. Для виготовлення ця поверхня була розділена на 329 панелей.

Роздрібний Магазин

Atelier Intimo Flagship

Роздрібний Магазин Наш світ вразив безпрецедентний вірус у 2020 році. Перший флагман Atelier Intimo, розроблений O and O Studio, натхненний концепцією Rebirth of the Scorched Earth, що передбачає інтеграцію цілющої сили природи, що дає людству нову надію. У той час як створений драматичний простір, який дозволяє відвідувачам проводити моменти, уявляючи та фантазуючи в такому часі та просторі, також створено серію художніх інсталяцій, щоб повністю продемонструвати справжні характеристики бренду. «Флагман» — це не звичайний торговий простір, це сценічна сцена Atelier Intimo.

Коробка Для Кросівок

BSTN Raffle

Коробка Для Кросівок Завдання полягало в розробці та виготовленні фігурки для взуття Nike. Оскільки це взуття поєднує в собі білий дизайн зміїної шкіри з яскраво-зеленими елементами, було зрозуміло, що фігурка буде екстремістом. Дизайнери за дуже короткий час намалювали та оптимізували фігурку як фігурку в стилі відомих героїв бойовиків. Потім вони розробили невеликий комікс з історією і виготовили цю фігуру на 3D-друкі з якісною упаковкою.

Підтримка Кампаній І Продажів

Target

Підтримка Кампаній І Продажів У 2020 році Brainartist запускає крос-медійну кампанію для клієнта Steitz Secura, щоб залучити нових клієнтів: з високоіндивідуальним повідомленням у вигляді цільової рекламної кампанії якомога ближче до воріт потенційних клієнтів та індивідуальної розсилки з відповідним взуттям від поточна колекція. Одержувач отримує відповідну копію, коли він або вона призначає зустріч із відділом продажів. Мета кампанії полягала в тому, щоб створити ідеальну пару Steitz Secura і відповідну компанію. Brainartist розробив повну дуже успішну кампанію.

Мопед

Cerberus

Мопед Для майбутніх транспортних засобів бажані значні досягнення в конструкції двигуна. Проте, залишаються дві проблеми: ефективне згоряння та зручність для користувача. Це включає міркування щодо вібрації, керування транспортним засобом, доступності палива, середньої швидкості поршня, витривалості, мастила двигуна, крутного моменту колінчастого валу, а також простоти та надійності системи. Це розкриття описує інноваційний 4-тактний двигун, який одночасно забезпечує надійність, ефективність і низькі викиди в одній конструкції.

Дерев'яна Іграшка

Cubecor

Дерев'яна Іграшка Cubecor — це проста, але складна іграшка, яка кидає виклик дитячій силі мислення та творчості та знайомить їх із кольорами та простими, доповнювальними та функціональними деталями. Приклавши маленькі кубики один до одного, набір буде завершеним. По частинах використовуються різні прості з’єднання, включаючи магніти, липучки та шпильки. Знаходячи зв’язки і з’єднуючи їх один з одним, завершує куб. Також підсилює їхнє тривимірне розуміння, переконуючи дитину закінчити простий і знайомий том.