Дизайн журналу
Дизайн журналу
Настільна Лампа

Oplamp

Настільна Лампа Oplamp складається з керамічного корпусу та твердої деревної основи, на якій розміщено світлодіодне джерело світла. Завдяки своїй формі, отриманій в результаті синтезу трьох конусів, тіло Oplamp можна повернути до трьох відмінних положень, що створює різні види світла: висока настільна лампа з навколишнім світлом, низька настільна лампа з навколишнім світлом або два навколишні вогні. Кожна конфігурація конусів лампи дозволяє принаймні одному із пучків світла природним чином взаємодіяти з оточуючими архітектурними налаштуваннями. Oplamp розроблений і повністю виготовлений вручну в Італії.

Назва проекту : Oplamp, Ім'я дизайнерів : Sapiens Design Studio, Прізвище клієнта : Sapiens Design.

Oplamp Настільна Лампа

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.