Дизайн журналу
Дизайн журналу
Торговий Центр

Feiliyundi

Торговий Центр Хороша дизайнерська робота збудить у людей емоції. Дизайнер вистрибує з пам’яті традиційного стилю і вкладає новий досвід у чудову та футуристичну космічну структуру. Зал для досвіду занурення в екологізмі побудований завдяки ретельному розміщенню художніх інсталяцій, чіткому переміщенню простору та декоративної поверхні, вимощеної матеріалами та кольорами. Перебувати в ньому - це не тільки повернення до природи, але й корисна подорож.

Назва проекту : Feiliyundi, Ім'я дизайнерів : Weimo Feng, Прізвище клієнта : MOD.

Feiliyundi Торговий Центр

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.