Дизайн журналу
Дизайн журналу
Торговий Центр

Shuimolanting

Торговий Центр Китайський стиль цього випадку переймає на ринку темний кавово-червоний мелений камінь та пусту природне освітлення підлогового вікна, утворюючи контраст між світлом і відтінком, віртуальним та реальним. Віртуальні та алюмінієві дерев’яні решітки, мідні аркуші лотосу з аркушами на місці води, а також інсталяція китайської структури персонажів у зоні відпочинку - точка "двору з орхідеєю з чорнилом"; справа. Зокрема, використання нових матеріалів віспи, як правило, виділяє неординарність, але також геніально знижує вартість поверхні.

Назва проекту : Shuimolanting, Ім'я дизайнерів : Zhoumin Wei, Прізвище клієнта : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Торговий Центр

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.