Дизайн журналу
Дизайн журналу
Художній Монтажний Дизайн

Kasane no Irome - Piling up Colors

Художній Монтажний Дизайн Дизайн інсталяції японського танцю. Японці складали кольори з давніх часів, щоб виражати священні речі. Крім того, складання паперу квадратними силуетами було використано як річ, що представляє сакральну глибину. Накамура Казунобу створив простір, який змінює атмосферу, змінюючи різні кольори з таким квадратним «нагромадженням», як мотив. Панелі, що летять у повітрі, що центрирують танцюристів, висвітлюють небо над сценічним простором і зображують появу світла, що проходить через простір, який неможливо побачити без панелей.

Назва проекту : Kasane no Irome - Piling up Colors, Ім'я дизайнерів : Nakamura Kazunobu, Прізвище клієнта : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Художній Монтажний Дизайн

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.