Дизайн журналу
Дизайн журналу
Житлові Одиниці

The Square

Житлові Одиниці Ідея дизайну полягала в тому, щоб вивчити архітектурні відносини між різними формами, які складаються разом для створення подібних рухомих одиниць. Проект складається з 6 одиниць, кожен з яких - 2 контейнеровози, закріплені один над одним, утворюючи масу форми L. Ці пристрої у формі L закріплюються в положеннях, що перекриваються, створюючи порожнечі та тверді тіла, щоб створити відчуття руху та забезпечити достатнє денне світло та хорошу вентиляцію середовище. Основна мета дизайну полягала в тому, щоб створити маленький будиночок для тих, хто ночує на вулицях, де немає будинку чи притулку.

Назва проекту : The Square, Ім'я дизайнерів : mohamed yasser, Прізвище клієнта : Mohamed Yasser Designs .

The Square Житлові Одиниці

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.