Дизайн журналу
Дизайн журналу
Брендинг

1869 Principe Real

Брендинг 1869 Principe Real - це готель типу "ліжко та сніданок", розташований у наймоднішому місці Лісабона - Principe Real. Мадонна щойно купила будинок у цьому районі. Цей готель типу "ліжко та сніданок" розташований у старовинному палаці 1869 року, зберігаючи старий шарм у поєднанні з сучасними інтер'єрами, надаючи йому розкішний вигляд та відчуття. Цей бренд був необхідний, щоб включити ці цінності у свій логотип та програми бренду, щоб відобразити філософію цього унікального житла. В результаті виходить логотип, що поєднує класичний шрифт, що нагадує старі номери дверей, з сучасною типографікою та деталями стилізованого значка ліжка в L Real.

Назва проекту : 1869 Principe Real, Ім'я дизайнерів : João Loureiro, Прізвище клієнта : João Loureiro.

1869 Principe Real Брендинг

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.