Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Офісу

Puls

Дизайн Офісу Німецька інженерна компанія Puls переїхала до нових приміщень і використала цю можливість для візуалізації та стимулювання нової культури співпраці всередині компанії. Новий дизайн офісу спричиняє культурні зміни, коли команди повідомляють про значне зростання внутрішньої комунікації, особливо між науково-дослідними та департаментними розробками та іншими відділами. Компанія також спостерігала зростання спонтанних неформальних зустрічей, які, як відомо, є одним з ключових показників успіху в інноваціях в галузі досліджень та розробок.

Назва проекту : Puls, Ім'я дизайнерів : Evolution Design, Прізвище клієнта : Evolution Design.

Puls Дизайн Офісу

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.