Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підставка Для Квітів

Eyes

Підставка Для Квітів Очі - це підставка для квітів на всі випадки життя. Овальне тіло - золотисте покриття з неправильними отворами, як людські очі, які завжди шукають чудових речей у Матері-Природи. Стенд поводиться як філософ. Це плекає природну красу і показує весь світ для вас до або після того, як ви запалите його.

Назва проекту : Eyes, Ім'я дизайнерів : Naai-Jung Shih, Прізвище клієнта : Naai-Jung Shih.

Eyes Підставка Для Квітів

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.